Şimdi Ara

Mezuna kaldım kitap önerisi istiyorum lütfen yardım ???????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm öğrencisiyim 60K dan mezuna kaldım hedefim bu sene ankara veya İstanbul hukuk(60K ya bakmayın bazı sorunlardan dolayı öyle oldu ) bu sene sınava Fem dersanesinde hep FEm kaynaklarıyla hazırlandım doğal olarak sınavda gümledim . Şimdi konulara yine FEM simetriden çalışayım diyorum nede olsa konu anlatım ne fark eder ama Soru bankası olrak kesinlikle FEM den başka yayın kullanacağım . Sizden istediğim TM dersleri için en kaliteli soru bankalarını yazarmısınız ona göre alacağım ??????????????????????

ŞİMDİDEN SAGOLUN

• uppppppppp
  • Hocam fem ile alakasineki konunun önemli olan kaliteli konu bank. Ve soru çözümü.Zaten cikcak ygs lys konulari belli.Ben sinav dershanesine basladim fem kaynaklarida kullaniyorum gayett iyi.Insallah bu sene kazanırsınız.Ben bu sene ilk defa girecegim sadece kendi fikrimi beyan edeyim.Tecrubem fazla yok fakat.

Siradisi analiz yayinlari paragraf.
    Fem cografya + tarih konu anlatimi olarak mukkemmel.
    Geometri icin kolay geometri guvender ile başladım.
    Paragraf için 2. Kitabim anka.
    Felsefe icin sinav yayinlarini kullaniyorum.
    Matematik için fem ygs 1 2 3 seti kaliteli gibi geldi bana.Sizinde onerileriniz varsa bende alabilirim...Ozelden yazabilirsiniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcansiz -- 27 Temmuz 2015; 12:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.