Şimdi Ara

MEZUNA KALDIM TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene 40k deyim ancak tıp istiyorum ve ilk senemdi bir sene daha denemeye karar verdim ve gerçekten bu sene yapmaya kararlıyım çünkü şimdi büyük hayal kırıklığı yaşadım.ancak bazı tavsiyelere ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi konuda yardima ihtiyaciniz oldugunu da yazarsaniz daha isabetli tavsiye verirler mezun abilerimiz biz de faydalaniriz

• Örneğin nasıl bir çalışma planı izlemeliyim hangi kaynaklardan faydalanmalıyım benim en büyük sıkıntım matematikti ygsde de lysde de bu yüzden ağustos sonuna kadar ygs matematiği halletmeyi planlıyorum ama bunlar doğru adımlar olur mu?

• UP

• Aşağılarda kalmış Up up

• takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal2929

Bununla ilgili acilmis 387438282838 tane konu var .arat bul

Biliyorum ama o konularda benim ihtiyacım olan soruyu yazsam da cevaplar kaynıyor gidiyor burada düzenli bi sekilde kendim için tavsiye alabilirim cevap yazma zorunluluğunuz yok bu yüzden eleştirmeyin lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağustosa kadar en geç YGS matematiği bitir kardesim Ocak ayına kadar en geç LYS matematiğide bitirirsen isabetli bir çalışma yapmıs olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: VICE

Ağustosa kadar en geç YGS matematiği bitir kardesim Ocak ayına kadar en geç LYS matematiğide bitirirsen isabetli bir çalışma yapmıs olursun

Teşekkür ederimm cevapladğın için inşallah yapabilirim

• bence temmuz da iyice bi dinlen. Yaz çalışması için ygs matematik ve ygs türkçe den birer kitap bitirirsen senin için iyi olur . bu sene dershane de olmayacağı için ki olsa da inanılmaz boş vakit var her şeyi yapman için ama bu boş vakitte insan çok rahat oluyor gereğinden fazla yani . Ama olmaman lazım vaktini çok iyi değerlendirmen gerek her şeyi yapmak için vaktin olacak inan . Eylül ile beraber de lys ye başla ikisini beraber götürürsün sorun olursa yardimci olurum Benim bu 2. Senem idi .

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla0722

bence temmuz da iyice bi dinlen. Yaz çalışması için ygs matematik ve ygs türkçe den birer kitap bitirirsen senin için iyi olur . bu sene dershane de olmayacağı için ki olsa da inanılmaz boş vakit var her şeyi yapman için ama bu boş vakitte insan çok rahat oluyor gereğinden fazla yani . Ama olmaman lazım vaktini çok iyi değerlendirmen gerek her şeyi yapmak için vaktin olacak inan . Eylül ile beraber de lys ye başla ikisini beraber götürürsün sorun olursa yardimci olurum Benim bu 2. Senem idi .

Faydasını gördün mü yani iyiki kalmışım daha iyi oldu diyor musun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 20 bin idim . Bu sene 9900 üm. Daha da iyisi olabilirdi ama üzerimde 2. Senenin stresi cok etkili oldu . Kesinlikle stres yapmaman lazım 2. Sene çok daha iyi çalışıp bunu bilmen lazim geçen seneden çok daha iyiyim diye motive etmen lazım kendini . Bu stres haricinde iyi ki kaldım diyorum .

• mat hiz kazazn..bu cok onemlui...dolaniyorlar ortalikta mat1 konularu bitti arkdas zaten konu olarak ne var ki ....anliyacgin cok pratik lazim ozll mat da...buda tabiki deneme ile olur ...ygs fen basit..halledilir...he birde trkxee calid tabiki...es gecme...sos...de...allh ne verdiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

mat hiz kazazn..bu cok onemlui...dolaniyorlar ortalikta mat1 konularu bitti arkdas zaten konu olarak ne var ki ....anliyacgin cok pratik lazim ozll mat da...buda tabiki deneme ile olur ...ygs fen basit..halledilir...he birde trkxee calid tabiki...es gecme...sos...de...allh ne verdiyse

Zaten bu sene özelikle ygs matta en büyük sıkıntılarımdan biri süreydi aslında testleri falan sureli çözmeye çalışırdım ama işe yaramadı sure sıkıntısını nasıl aşıcam ki??

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla0722

Geçen sene 20 bin idim . Bu sene 9900 üm. Daha da iyisi olabilirdi ama üzerimde 2. Senenin stresi cok etkili oldu . Kesinlikle stres yapmaman lazım 2. Sene çok daha iyi çalışıp bunu bilmen lazim geçen seneden çok daha iyiyim diye motive etmen lazım kendini . Bu stres haricinde iyi ki kaldım diyorum .

Teşekkür ederim çok umarım yapabilirim hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım insan akıllanıyor birazda hatalarını görüyor

• quote:

mat hiz kazazn..bu cok onemlui...dolaniyorlar ortalikta mat1 konularu bitti arkdas zaten konu olarak ne var ki ....anliyacgin cok pratik lazim ozll mat da...buda tabiki deneme ile olur ...ygs fen basit..halledilir...he birde trkxee calid tabiki...es gecme...sos...de...allh ne verdiyse

quote:

trkxee diye bir ders çıkardı arkadaş.
  • Agustos sonuna kadar ygs mati bitircem dersen kendini kandirmis olursun hicbir ders hicbir zaman tam anlamiyla bitmez surekli pratik gerekir bitti deyip birakirsan hamlarsin olmaz o is ben sana soyliyim ayrica iki ayda mukemmel bi sonuc elde edemezsin ygs lys bi arada calisman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: prologue and epilogue

Agustos sonuna kadar ygs mati bitircem dersen kendini kandirmis olursun hicbir ders hicbir zaman tam anlamiyla bitmez surekli pratik gerekir bitti deyip birakirsan hamlarsin olmaz o is ben sana soyliyim ayrica iki ayda mukemmel bi sonuc elde edemezsin ygs lys bi arada calisman lazim

Bende bir sene hazırlandım konu bitirme kelimesinin yanlış olduğunu en az senin kadar bende biliyorum ama anlamamışsın bitirmek derken ona çalışmayı düşünüyorum anlamında dedim ayrıca bir şeyleri başarmak için kalıyorum insanın istedikten sonra yapamayacağı birşey yok

• Istedikten sonra herkes her seyi basarabilir ona lafim yok zaten bence sen beni anlamamissin sana yardimci olmaya calisiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: prologue and epilogue

Istedikten sonra herkes her seyi basarabilir ona lafim yok zaten bence sen beni anlamamissin sana yardimci olmaya calisiyorum

Çok teşekkür ederim bunun için söylediğini yanlış anladıysam kusura bakma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.