Şimdi Ara

Mezuna kalıp 78kdan 86kya gerilemek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50k gelse üzülürüm diyordum.. 78kdan 86k ya düştüm, tepki dahi vermiyorum. Ne yapayım şimdi ben?? Yaşarsam o kadar ki bu şansla zor, 50 senemi 160dakikada hiç ettim..
     Mezuna kalıp 78kdan 86kya gerilemek... Mezuna kalıp 78kdan 86kya gerilemek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snakeyes34 -- 25 Mart 2016; 16:00:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 25 k dan 40 k ya düştüm
  • Çalışacaksın hocam. Benim durumum da çok farklı değil. Soru sallayarak önüne geçenleri lys'de eleyeceksin.

• thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    Hocam kapasitem buymuş dedim sineye çektim bu saatten sonra sitem etsem ne yazar zaten. Mecbur oturup çalışacaz da boş boş adamların beni geçtiğini görmek insanda ne moral motivasyon, ne de lysyi dair bi tutam çalışma isteği, beklenti bırakıyor.

• Snakeyes34 kullanıcısına yanıt
    Hocam netlerle puanlara bakıyorum mesela forumda. Adam 3 mat, 1 tr ya da 3 fen, 2 sosyal iyi yapmış öbür adamın 20k önüne geçmiş. Yani şu an benim gözümde 20k'daki adamla 50k'daki adam aynı. Çünkü onları eleyen ne soru sayısı fazla ne de niteliği. Eleme yok bir kere. Desem ki adam o 5 netle fark atmış ama yok eleyici soru yok. Fark atacak soru yok. 50k'daki adam sadece biraz daha dikkatsiz davranmış.
    Bu da götüne bıçak giresi ösym yüzünden oldu zaten

Moraller sıfır ama daha hiçbir şey bitmedi.

• SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 5 Eylül 2020; 12:57:45 >
  • Allah sonumuzu hayır etsin kardeşim, diyecek başka söz kalmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    10K'DAN MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.