Şimdi Ara

Mezuna kalıp sigaraya başlayanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı benim gibi o mallığı yapanlar lise hayatında sen hiç sigara içme lise bitsin sinirden stresten sigaraya başla...

• Ben mezuna kalmaya karar verdim, o gün çantadaki paketi buldu anam. Şimdi harçlık vermiyorlar hatta mezuna kalma güvenimiz sarsıldı çalışacağına güvenmiyoruz diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuna kalan sigarayı bırakıyor sen ne diyorsun?

12.sınıf desen anlayacağım. Telaş yok bişey yok sallana sallana çalışıyorsun
  • Osman sen misin?
  • valla kardeşim o salaklığa benzer bir salaklıkta ben yaptım.Hayatım boyunca sigaradan nefret ederdim ygs den sonra BEKLEDİĞİMDEN kötü gelmesi yüzünden( çok emek vermiştim kısmet değilmiş) sigaraya başladım.İlk başta gayet güzel hafif bir heyecan hafif tatlı bir suçluluk duygusu Okulda gizli gizli içmeler yemeğin üstüne tüttürmeler derken bağımlı oldum haftada 3 paket bitiyordu.Tabi tek içmiyorum arkadaş ortamı birlikte içiyoruz birgün benim paket sonra diğerinin...Bu iş 2.5 ay devam etti sonra ben değişiklikleri fark etmeye başladım. Gece yatağa yattığımda yavaş ve derin nefes alırsam ciğerimdeki hafif hırıltıyı duyabiliyordum. Bunu çok takmadım ta ki yüzmeye gidene kadar.Normalde su içinde 40 sn kalabilirim ama bu gidişimde 25-30 saniyeyi ne kadar ettiysem yakalayamadım bile. O zaman anladım sigara hayatında baya şey değiştiriyor. Ben hayatı seviyorum bu hayatta yalnız 1 defa yaşayacağımızı biliyorum ve bu tek şansım olan hayatı olabildiğince dolu geçirmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bu yüzden sigarayı bırakma kararı aldım kardeşim ve 1 aydır içmiyorum.Önce oyun olsun diye öyle 1-2 gün içmemeye çalışırdık çıldırırdık ama ben kafamda bu kararı verdikten sonra sigara şu 1 ay boyunca aklıma bile gelmedi. Sigara içilen ortamda sürekli de bulundum öylesine bir iki kere tek nefes çektim o kadar canım bile istemiyor. Yani bu işi kafanda hallet ve sigaranın hayatını yönetmesine izin verme dostum.

• ailen yakalayacak diye 3.5 atacaksin, birisi gorecek diye kuytular arayacaksin, param yetecek mi diye krizlere gireceksin sonra stresden sigaraya basladim diyorsun. ben hayatimda boyle mallik gormedim

• Ygs açıklandığı günün ertesi günü bi paket Parliament night blue bitirmiştim vay be ne günlerdi bide kar yağıyordu ha vay be duygulandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonuç beklerken arttırdım aq şu on günde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum iyiki başlamışım bırakmayı düşünmüyorum üni bitene kadar

• Sigaranın bir numarası yok asıl kafa otta mezuna kalın veya kalmayın tavsiye ederim.
  • Ne kadar ergensiniz ulan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.