Şimdi Ara

mezuna kalanlar psikoloji nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnızlık çok dokunuyor mu ? kalıp kalmamakta kararsızım ama tek sorunum bu psikoloji

• Bence kalma. Sistemin ne olacagi belli degil, basina bir is gelmeyecegi belli degil, sinavda bi sorun yasamayacagin belli degil, mezuna kalip verimli calisacagin belli degil Bu sene iyi kotu bi yer kazanirsan yerles. Mezuna kalip eve kapanip halledecegini falan saniyosan da mumkun degil. İlla kalacaksan duzenli bir dershane programi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .eylül -- 8 Mayıs 2016; 22:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bana kalırsa kal. Hayatta nefes almak bile bir risk. Aldığıh nefesi geri veremezsen ölüyorsun çünkü. Mezuna kalmak hayallerine kavuşmak için verilen ikinci bir şans gibidir. Risk almaya değer ;) Psikoloji ise çok da berbat değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mechulmezun

Ya arkadaş bana kalırsa kal. Hayatta nefes almak bile bir risk. Aldığıh nefesi geri veremezsen ölüyorsun çünkü. Mezuna kalmak hayallerine kavuşmak için verilen ikinci bir şans gibidir. Risk almaya değer ;) Psikoloji ise çok da berbat değil

bi yanımda şeytan bi yanımda melek falan gibi bişi oldu valla kalmak risk olsada cidden çok büyük bi fırsat ve değenlendirebilene çok iyi şeyler verebiliyor. arkadaşsızlık bana dokunur diye korkuyorum bitek
  • hedefim için kalacağım seneye içinse

hergün kütaphane rutini düşünüyorum günde 8-10 saat çalışacağım

çalışmadan kazanılmıyor kazanılıyor diyen kendini kandırır

konuşmak isteyen yazsın

whatsapp snappchat her şeyi sileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

yalnızlık çok dokunuyor mu ? kalıp kalmamakta kararsızım ama tek sorunum bu psikoloji

Mezuna kalmak verimli calisirsin siralamani assagilara cekiyosunda psikoljide asagilara gidiyo 2 yıldır ayni konular bıktım biran once su sinavlar bitsede kurtulsak

• mezun sürecimi kitap haline getirsem best seller olur. Ama ben çevresine bağlı spora bağlı yerinde durmayan biriydim ondan çok zorlandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sosyal biriysen, universiteye gittiginde kizli erkekli ortamin, gezip tozmalarin olacaksa iyi kotu bir yere gitmek dusunulebilir. mezuna kalip kafayi yersin cunku yoksa, herkes gezip tozuyorken eve hapsolmak cildirtiyor adami. ha ama eger zaten asosyalsen, universiteye gitsen de hayatinda pek bir sey degismeyecekse kesinlikle kal mezuna. zira alismis olman ve sorun etmiyor olman gerek yalnizligi, asosyalligi bu durumda.

bir mezun olarak soylemeliyim ki cok kotu bir olay. ne umitlerle kaliyorsun yok spor da yaparim gezerim takilirim okul da yok hayatimi yasarim bir yandan da calisirim ama oyle olmuyor. kafayi usutuyorsun evde. okul universite olmayinca ister istemez sosyal de olamiyorsun. ben de 12 yken mezuna kalinmaz diyenlere soverdim lan ne mallar var amma abartiyorlar diye ama oyle olmuyor az bile yeriliyor mezuna kalma meselesi. cok kotu bir yil gecireceksin belki de hayatinin en kotu yili olacak ve sosyal hayatin olmayacak. bunu kabulleniyorsan kal

• Ben kaldım ve memnunum.
    beni geçen arkadaşlarıma ve şerefsiz akrabalarımın bu malda mı kazandı demesi ve yüzlerine başarımı vurmak için çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

sosyal biriysen, universiteye gittiginde kizli erkekli ortamin, gezip tozmalarin olacaksa iyi kotu bir yere gitmek dusunulebilir. mezuna kalip kafayi yersin cunku yoksa, herkes gezip tozuyorken eve hapsolmak cildirtiyor adami. ha ama eger zaten asosyalsen, universiteye gitsen de hayatinda pek bir sey degismeyecekse kesinlikle kal mezuna. zira alismis olman ve sorun etmiyor olman gerek yalnizligi, asosyalligi bu durumda.

bir mezun olarak soylemeliyim ki cok kotu bir olay. ne umitlerle kaliyorsun yok spor da yaparim gezerim takilirim okul da yok hayatimi yasarim bir yandan da calisirim ama oyle olmuyor. kafayi usutuyorsun evde. okul universite olmayinca ister istemez sosyal de olamiyorsun. ben de 12 yken mezuna kalinmaz diyenlere soverdim lan ne mallar var amma abartiyorlar diye ama oyle olmuyor az bile yeriliyor mezuna kalma meselesi. cok kotu bir yil gecireceksin belki de hayatinin en kotu yili olacak ve sosyal hayatin olmayacak. bunu kabulleniyorsan kal

kardeşim adam türkiye 1.si olmak mı istiyorum demiş ?
    valla ben mezunum çatur çutur da konser,bar,cami takılıyorum

• Fikirist kullanıcısına yanıt
    Psikoloji denen illet kaldi mi ki durumunu bilim?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkow

quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

sosyal biriysen, universiteye gittiginde kizli erkekli ortamin, gezip tozmalarin olacaksa iyi kotu bir yere gitmek dusunulebilir. mezuna kalip kafayi yersin cunku yoksa, herkes gezip tozuyorken eve hapsolmak cildirtiyor adami. ha ama eger zaten asosyalsen, universiteye gitsen de hayatinda pek bir sey degismeyecekse kesinlikle kal mezuna. zira alismis olman ve sorun etmiyor olman gerek yalnizligi, asosyalligi bu durumda.

kardeşim adam türkiye 1.si olmak mı istiyorum demiş ?
    valla ben mezunum çatur çutur da konser,bar,cami takılıyorum

Gece bardan cikip sabah namazinda muezzinlik yapiyorsun heralde.

• bende seneye kalıyorum dershaneye yazıldım psikolojim daha yeni yeni düzelmeye başladı inşallah daha da iyi olacak ben mezuna kalmayı kayıp olarak görmüyorum bazen kaybettiğini sandığında kazanırsın 1 sene sonunda daha iyi yerlerde olamak insanın çalışma azminde inşallah 1 senenin ardından daha iyi yerlerde olacağız Allah yar ve yardımcımız olsun
  • Pişmanlıktan dolayı psikolojim bozulacağına ders çalışmaktan ve yalnızlıktan bozulması iyidir. Değişecek her şey gelecek her şey herkes için gelecek sistem için korkmak yersiz. Bunlar bir kenara kendi geleceğimiz için kalacağız bunu kayıp görmek daha büyük bir psikolojik rahatsızlık.

• Mezundan niye korkuyosunuz bu kadar? Tamam çok kolay bi şey değil ama, ilerde yaşayacağınız kötü bi hayat mı yoksa bir yıllık bi stres mi? O kadar büyütmeyin gözünüzde mezunluğu, ben mezunum ve gerçekten hayatımdan memnunum. 20K oldum ygs 2'de, şimdi de baya çalışıyorum lys için. Demem o ki, hayalleriniz uğruna bir seneyi çok görmeyin, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo bir sene

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Mezundan niye korkuyosunuz bu kadar? Tamam çok kolay bi şey değil ama, ilerde yaşayacağınız kötü bi hayat mı yoksa bir yıllık bi stres mi? O kadar büyütmeyin gözünüzde mezunluğu, ben mezunum ve gerçekten hayatımdan memnunum. 20K oldum ygs 2'de, şimdi de baya çalışıyorum lys için. Demem o ki, hayalleriniz uğruna bir seneyi çok görmeyin, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo bir sene

Gecen sene kacti

• Bu forum çevresinde çok takıldım ve uzun zamandır sessiz bir şekilde takip ediyorum forumu. Sonunda gördüm ki insanların kendi çaresizliklerini başkalarına aşılama veya kendi akıllarınca afedersiniz sidik yarıştırma çabasındalar. Ben bu sınava defalarca girdim iyi sonuçlar aldığımda oldu batırdığım da ama hiçbirinde bu meseleyi bu kadar komplike hale getirmedim. Ben dişçiye giderken aman bana iğne batıracaklar canım yanacak aman ağzıma matkap sokacaklar diye gitmiyorum gidersem o iş benim için işkenceye dönüşür sağlığım için gerekli olduğunu düşünerek gidiyorum ve bittiğinde korktuğum şey bu muymuş diye kendime kızıyorum. Ygs / lys ikilisi de benim için aynısı oldu önümde koca sene var ne yapacağım diye düşündükçe karamsarlığa düştüm hep sonunda belli kalıplar oluştu kafamda ve bu beni zamanla strese soktu ve performansımı düşürdü. Her insan kendini tanımalı önce, mesela ben oturup 2 saat çalışamam o yüzden 30 dk aralıklarla çalışıyorum kendimi çok zorlamadan ve program oluşturarak ilerliyorum. Önümdeki yol uzun ama o yolu tek adımda gitmeme gerek yok adım adım yaklaşmaya çalışıyorum. Stres elbette var o da ya yetiştiremez isem korkusundan dolayı ama işleri olduğunca basit tutarak ve aklımı kullanarak bu yolda bir yerlere varmayı umuyorum. Milyon kişinin girdiği sınavda insanların moralini bozarak aklınca 1-2 rakip elediğini düşünen küçük düşünen tipleri kendinize rakip olarak görmeyin, sözlerine de tamah etmeyin. Son olarakda kendinizi motive edecek bir şeyler bulmanız gerekecek ( en zor kısmı da bu kanımca ) beni motive eden şey geçmişte çektiğim acılar ve gelecekteki mecburiyet duygusu. Eminim sizde bir şeyler bulursunuz.

• Psikoloji msikoloji HEDEFİM VAR VE SİKİNTİ YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Mezundan niye korkuyosunuz bu kadar? Tamam çok kolay bi şey değil ama, ilerde yaşayacağınız kötü bi hayat mı yoksa bir yıllık bi stres mi? O kadar büyütmeyin gözünüzde mezunluğu, ben mezunum ve gerçekten hayatımdan memnunum. 20K oldum ygs 2'de, şimdi de baya çalışıyorum lys için. Demem o ki, hayalleriniz uğruna bir seneyi çok görmeyin, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo bir sene

Gecen sene kacti

Ygs 35K, lys 57K

• Bozuk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.