< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taşra tıp yerine mezuna kalıp iyi mühendisliği gitmek
-
-
hayatının en mantıklı hamlesi olur
kırşehirde 6 sene geçirip doğu görevi falan fistan uğraşacağına
1 sene daha çalış odtü boun krallar gibi üniversite hayatı yaşa mezun ol ya sağlam merkezi bir yerde sağlam paralarla iş bul
ya direkt yurtdışı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taşra tıp candır. 6 sene dişi sıkıp 6x asgari ücretle işe başlayacaksın. daha ne?
-
Tıpa gir ugraşma iü makine müh 5 senelik deneyim maaş 29 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşra tıp vaaaarr taşra tıp sıralaman ne hocam
iyi mühendislik diyor
-
Hocam benimki çok taşra tıp 26k dayım +depremzede kontejan hakkım var
Hocam mezun olayı gerçekten zor sizin yerinizde olsam hiç düşünmeden tıp yazardım ama hiç düşünmeden..
Hocam sıralamama gelecek yerler Kars ağrı Erzincan gibi yerler olacak büyük ihtimal bu yerlerde 6 yıl okunur mu
Kardeş iyisine miyisine bakmiyorlar senin yapacagin isi bogazicisi de ayni istanbul uniside ayni isi yapiyor merak etme bogazicisi de var odtulusu de var
2024’de 1.5-2x 12. Sınıf ile sınava girmek de cesaret ister şimdi
Hocam bir iki tanıdığım bazısı yurt dışında bazısı burda çokta iyi paralar kazanıyorlar çalıştıkları ortam koşuluyla rahatlar bilemedim ne yapacağımı
Bizim tecrübemiz onları aşar hocam
Olm 6 sene az mı la, 60 sene yaşayan birinin ömrünün 10da biri.
Hocam karar senin tabi ama ben olsam tıp yazardım seneye ne olacağının garantisi yok
mühendis olsan da 6-7 sene okuyacaksın yüksek lisans ile birlikte.
-
depremzede kontenjanıyla harrana git.
-
Hocam eğer mezun senenizde iyi bir performans gosterebileceginize inanıyorsanız ve tıpı çok da istemiyorsanız kalın bence ama tıp aşkıyla yanıp tutusuyorsaniz il çok fark etmez olmadı çok çalışıp yatay geçiş yaparsınız ama bu senaryo tıpı çok istiyorsanız geçerli
benim okumakla derdim yok ki, ama sanki bu 6 sene cok kücük bi süre acısını çekersin gibi anlatılar abartı geliyo. Ben 6 sene taşrada kafayı yerim mesela
kişiden kişiye değişir bu durum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir an önce hayata atılmak lazım. bak ben daldan dala atladım, yaş kaç olmuş, mesleğimden nefret ediyorum diye tekrar üniversite okuyorum. hayata ne kadar erken atılırsan o kadar iyi. mezuna kalacak 1 sene gitti ingilizcesi kötüyse hiç uzatmasa bile 5 sene sürecek. e yine 6 sene ediyor, maddi durumu iyi değilse istanbulda martılara simit bile atamaz, ekonomi her geçen kötüleşiyor, öğrencilik süresini bir an önce atlatmanız lazım, ülkenin ne olacağı belli değil. Eğer doktor olmaya gönlü varsa gitsin direkt. Fantezi yapmayın, ulan ben de 16 binle girdiğim yeri bıraktım odtü ee kazanacağım diye ah ah salak kafam 16 binlik yeri bile mumla arıyorum şimdi. |
Benzer içerikler
- 3d paragraf zor mu
- ayt fizik kaç günde biter
- apotemi paragraf zor mu
- ilk 100 bursu
- asistan doktor maaşı 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X