Şimdi Ara

Kötü üniversitede tıp vs 1 yıl mezuna kalıp Eskişehir pilotaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişilik ve istek olarak pilotaj istiyorum ama gelecek yıl sınava daha çok kişinin girecek olması beni korkutuyor. Bu yıl tercih yaparsam büyük ihtimalle Erzincan tıp seviyesi unilere giderim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Mezuna kalmalı mıyım. Lgs de derece yapmıştım ama lisede bu yıl hariç hiç çalışmadım. Yani demek istediğim temelin sağlam. Sizce bir yıl mezun alınabilecek bir karar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum niye böyle oldu yav. Forumun konusu ile alakalı güzel bir konu. Yardımcı olacak kimse yok mu? Pilotaj öğrencisi arkadaşlar yok mu aramızda

• Tıp konusunda cidden araştır, "burası da tutmadı ya gideyim bari" denilecek bir bölüm değil. Diğer seçenek pilotaj olunca sizden öyle bir hava aldım çünkü.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Hocam egoistim ben. Ailemin, akrabalarımın söyledikleri benim moralimi bozmaz. Kötü bir tıpa gitmek de beni yıpratır. Hep potansiyelim bu değildi derim gibi düşünüyorum. Sınavdan önce mezun düşünmek yanlış ama ayt mat çalışıyorum aklımda sürekli bu var. Odaklanamiyorim kesinlikle hiç bir şeye

• work1ngman W kullanıcısına yanıt

Hocam tıpa karşı da ilgim var ama 6 yıl daha yüksek tempoda çalışabilecegimi düşünmüyorum. Pilotaja girdikten sonra bölümü bitirmek daha kolay. Ayrıca pilot olmak doktorluktan daha çekici geliyor. Ama dediğim gibi 1 yıl mezuna kalmak var ve artı olarak gelecek yıl daha çok kişi sınava girecek.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam ben çalışmalara döniyim o zaman çok sağolun.

• Hocam sınav zamanı hiç belli olmuyor. 20k hedeflediğim 2022 sınavında 5k yaptım. Henüz erken mezuna kalma kararı için. Metanetinizi koruyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alverist A kullanıcısına yanıt

Hocam bölüm 2.5 k ile kapatmış ben 25k yaparım. Yani bence tutturmak için görevlinin kulağıma bir şey fisildamasi lazım. Ama yine de bana özgüven verdiğiniz için çok sağolun hocamKötü üniversitede tıp vs 1 yıl mezuna kalıp Eskişehir pilotaj 

• tıp seni PİLOT eder uçurur hocam aramıza hoş geldin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çalışın hocam olmazsa da mezuna kalın. Pilotaj istiyip tıpa giderseniz 2 sene sonra tıpı bırakmayı düşünüyorum diye konu açarsınız hocam. Tıp zaten 6 sene hemen hemen aynı süreçte mezun olursunuz. Pilotaj isteyip de tıpa gitmeyin. Tıp istemeden yapılabilecek bir bölüm değil bence.

• eğer pilotajlık tutarsa orayı yaz ve git belki de en büyük pişmanlığım pilotaj okumadığımdan dolayı çünkü

üniversite sınavından 5 yıl geçti halen ders çalışıyoruz ve her sene üniversite sınavına çalıştığından daha fazlasını hem de çok çok daha fazlasını çalışmak zorunda kalıyorsun

ama pilotajlık öyle mi hem az kontenjan alıyor hem de mezun olunca işin hazır ve maddi olarak da çok iyi standartlara sahip olabiliyorsun

tıpta uzman olayım muayene açayım diyene kadar yaşın 50 olur ama pilotajlık 50 yaşına varmadan daha iyi şartlarda yaşayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 22 Mayıs 2023; 1:53:5 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

katılıyorum.

pilotaj için mezuna kalmaya değer. çünkü tıbbı yapamayacak zaten konu sahibi.

hocam sen ciddi misin??

hâlâ tıp tıptır yani niye böyle dediniz anlamıyorum??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.