Şimdi Ara

Mezuna Kalmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kalma ihtimalim var,puanımda baya düşük geldi.Mezuna kalan arkadaslar mezuna kalmak psikoloji fln bozuyor mu?Veya mezuna kalınca daha fazla mı çalısılıyor?Durumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

• Psikoloji sana kalmış bir durum. Aile burada önemli . Onlar arkanda olacaksa daha ne olsun ?
    Ayrıca çalışmak da sana kalmış. Evet bol vakit daha fazla oluyor okul olmadığı için ama bu bol vakit çeldirici de olabiliyor. Yani istersen 10 saat ders de çalışabilirsin. İstersen okulda çalıştığından daha az da çalışabilirsin.
  • hiç sıkıntı yapma diyeceğim ama yapacaksın. ilk 1 ay kendine çok güvenerek başla. gerisi gelir. ygs de istediğin gibi geçmezse takma sakın. bayram seyran demeden her gün çalış. asosyal de olma o daha çok strese sokar. . sen konuları ayrıntılara girmeden hallet(ygs için) sonra çok soru değil nitelikli soru çöz yapamadığını anında hocalara sor. her denemeden sonra deneme kitapçığını çöpe değil birebirlere götür :) kaynak olarak fem ağırlıklı körfez çalış. biraz da standart sapmadan puan alayım dersen karekök de çözersen sorunun kalmaz.
  • PEKİ BU NETLERE HANGİ KİTAPLARI ÖNERİRSİNİZ?
    TÜRKÇE 18D 12 Y
    SOSYAL 16D 12Y
    MAT 16D 6Y
    FEN 32 5Y
  • up
  • Kalma derim yerleş. Deneyeceksen daha sonra üni. dondurup denersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spenderd

Mezuna kalma ihtimalim var,puanımda baya düşük geldi.Mezuna kalan arkadaslar mezuna kalmak psikoloji fln bozuyor mu?Veya mezuna kalınca daha fazla mı çalısılıyor?Durumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Kalırsan ayvayı yersin.Çünkü ben yedim ordan biliyorum hadi hayırlısı
  • yerleşince puan kırılıyo ama
  • Bu sorduklarınız tamamen size bağlı.Hırs yapıp çok çalışan da var,çalışmaktan bıkan da.Kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz.Sıkılmadan çalışırım diyorsanız zaman bol oluyor.Rahat rahat çalışırsınız.İki örnek vereyim;

İlk girişinde 90binlerde olan arkadaşım bu sene 42bine kadar yükseltti sıralamasını.(böyle 3-5 tanıdığım daha var.Bir örnekte kendimi verebilirim)

Diğer arkadaşım da ilk sene 50bin iken bu sene 95bin.

Diyeceğim o ki çalışan,yılmayan,fedakarlık yapan daha iyi sonuç elde ediyor.Tamamen sana bağlı bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sene mezun olarak hazırlandım. Dershaneye de gitmedim. Kitapları arkadaşlarımdan topladım. Azmimi hiç bozmadım. İlk sene 55 bin iken bu sene 28 bin yaptım. İş sende bitiyor. Psikojini kendin ayarlamak zorundasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.