Şimdi Ara

MEZUNA KALMAK COK MU KOTU BIRSEY YARDIM EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs 17 k idi mf3 23 k oldum mf4 te 22 k . bu sene mezun oldum napcam ben yarfim edin mezuna kalmak nasil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DağlarBizimdir

ygs 17 k idi mf3 23 k oldum mf4 te 22 k . bu sene mezun oldum napcam ben yarfim edin mezuna kalmak nasil olur

kötü bir duygu falan değilde eğer çalışabileceğine gerçekten inanıyorsan kal yoksa git bence
  • zor baya

• Kendine inanıyorsan kal, yoksa git. Hem çalışman gerek, hem çevre baskısı gibi saçma şeyleir kaldırman gerek. ha kaldırdın mı? sonuç harika. herkes imrenen gözlerle bakar. Geçen sene selçuk hukuka gidebilecektim şimdi istanbul hukuk
  • Yapabilirim ederim diyosan kalmak bi kayip degildir en azindan istedigin yer icinde ukte kalmaz herseyimi vererek denedim olmadi dersin en kotu ama hakkini verirsen zaten iyi siralaman var cok rahat cekersin. Ornek olsun sana bende gecen sene 30-33 bindim bu sene 17bin oldum

• Ben mezuna kaldım 25 puan yükseltebildim. Sorarsan pişman mısın mezuna kaldığına diye çok pişmanım ama ben hiç çalışmadım ve eve girmedim bu sene hep gezdim. Eğer gerçekten çalışırım diyorsan yazın başlayacaksın çalışmaya ygsyi bitireceksin yoksa benim gibi kafanı duvarlara vurursun ben ne yaptım diye.
  • DağlarBizimdir D kullanıcısına yanıt
    Girişken biriysen sosyal biriysen çalışacağına inanıyorsan kötü bişey değil

• çalışacağıma inanıyorum ama sınavdan önce düşünürdüm kalsam mı diye ama şu an kötü olduğundan napcamı bilemiyorum nasıl çalışcam ne zaman kendime gelirim onu da bilmiyorum sizce ne zamana başlanmalı
  • HAYATTAN SOĞURSUN, MAHVOLURSUN. KAFANA SIK BEYNİNİ DAĞIT DAHA İYİ.
  • kardeşim mezuna kalmak çok zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.