Şimdi Ara

Mezuna kalmak, yorumlariniza ihtiyacim var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MBerkayA

Bilkent kesinlikle olur hocam neden olmasin. Edebiyatin iyi gececegini dusunmuyorum, ezberde sıkıntım yok da tekrar etmem lazim sadece. Matematikten sonra kendime guvenim kalmadi bu korkutuyor.

Bence umutsuzluğa kapılma. Durmak yok, yola devam!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sagolun hocam yorumlariniz icin . Yarindan itibaren sıkı bir edebiyat calismasina gireyim ben o zaman. Insallah olur bilkent :)

• quote:

Cok sagolun hocam yorumlariniz icin . Yarindan itibaren sıkı bir edebiyat calismasina gireyim ben o zaman. Insallah olur bilkent :)

Evet, bilinmedik yazarları da ezberle. Limitten. İlk tekrar yap ama. Tiyatro terimleri, sempozyum falan onları da es geçme, sınavda önemli.

• Hocam su 5 gun calismazsan seneye nasil calisacagini dusunuyosun yani biraz anliyorum ama mezuna kalirsan ilk sinavla morali bozup ikinciye heves kalmamasindan cok daha buyuk sikintilar bekleyecek seni

Sen var gucunle calis edebiyata olmazsalari sonrasinda dusun

Mezuna kalirsan da unutma insanin bir anlik kararina bakar basarmasi, ben bunu yapicam diyip bi baslarsin kimse de tutamaz

• Sempozyuma falan bakmistim tekrar bakarim. Modernizmi tekrar etmem gerek onlar biraz karisabiliyor. Sizin hedefiniz neydi hocam?

• 50+ edb la çok rahat çekılır kaldı kı mat zormuş bu arada babanız hayatta değıl mı annem ve abım var demıssınızde

• Hocam su 5 gun en cok guvendigim dersten darbe yemem yuzunden oldu ama yorumlariniz sayesinde suan toparladim kendimi cok sagolun yarindan itibaren tam gaz calisacagim.Aynen hocam ygs bekledigimden kotu gelirse bu seferde ondan sonra toparlanmasi zor olabilir. Mezuna kalma da hirsli bir insanim hocam. Insallah durum oraya gelmeden bilkenti kazanabilirim. Cok sagolun guzel yorumlariniz icin, Allah gonlunuzce versin :)

• Kendime guvenim tam hocam. Bi sonuclar gelsin bilkent olmazsa hedef mezun, koc ekonomi ve finans zaten.

• Okuduğum kadarıyla idealist birisin. Bu tarz şeylere herkes cesaret edemez. Sınava mezuna kalmayacakmış gibi gir. Mezuna kalmayacakmış gibi ciddi bir şekilde çöz. Sonra baktın olmadı yapabileceğine inanıyorsan kal bir sene daha istediğin yere git. Sene içinde de vay be 10 binden mezuna kalmış diyenlere bakıp keyfini çıkar

• Annem ve babam ayrildi dostum. Babam hayatta sukur ama bakmam gereken annem ve abim var :)

• Sagolun hocam mezunum ben de bu matematikten sonra hedefimin gerceklesmesi zorlasti biraz ama oyle ya da boyle capidir yuksegidir o diploma benim olacak

• quote:

Sempozyuma falan bakmistim tekrar bakarim. Modernizmi tekrar etmem gerek onlar biraz karisabiliyor. Sizin hedefiniz neydi hocam?

Ankara Hukuk'TU. Ama olmadı. Bende sizin gibi tek hedefliydim, ama artık Dokuz Eylül veya Anadolu düşünüyorum. Ama içimde Ankara Hukuk kaldı.

• Cok tesekkur ederim hocam yorumlariniz icin dediginiz gibi idealist biriyim. Ornek gercekten kulaga hos geliyor :). Dediginiz gibi ilk once sinava odaklanmam gerek cok sagolun

• Hedefiniz gerceklesebilir hocam fen sinavi da cok onemli. Hayirlisi neyse o olur insallah sizin hakkinizda da

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Hukukta uni olarak alternatif cok daha fazla hocam. Dau ve anadolu da gayet iyi universiteler.Icinizde ankara hukuk kalmasin ya devlette caliscaksaniz fark yok zaten.

• Bakalim hocam umudu kaybetmek yok

• Aynen oyle hocam

• quote:

Hukukta uni olarak alternatif cok daha fazla hocam. Dau ve anadolu da gayet iyi universiteler.Icinizde ankara hukuk kalmasin ya devlette caliscaksaniz fark yok zaten.

Hakim olmak, yani devlette çalışmak asıl hedefim insaAllah. Ama asıl devlette çalışınca farkediyor sanırım. Çünkü Ankara Hukuk eğitimi hakimlik açısından daha iyi eğitim veriyor gibi düşünüyorum hep. Deü hakkında sözlüklerde çok fazla iyi şey duymadım.

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Hakimlik acisindan daha iyi egitim veriyor olabilir ama hakimlik sinavinda ortalama en fazla gazi hukuk'ta hocam bakabilirsiniz. Ondan sonra ankara, sonra galatasaraydi. Gazinin de siralamasi belli yani her sey sizde bitiyor :) Ben siralamalari bulayim pmden atayim size.

• https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=5 Onemli olan verilen egitimden ziyade gorundugu gibi sizin o egitimden ne kadar yararlanabildiginiz. Bana kalirsa hukukta uni ozel avukatlik icin onemli :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.