Şimdi Ara

Mezuna kalmak, yorumlariniza ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs 5 10k geldi. Hedefim boun isletmeydi. Fakat bu sinav sonrasinda butun moralim alt ust oldu resmen. Cozdugum denemelerde 70+olan netlerim cok nadirdir 70 altina dustugum (Derece -Apotemi) saymiyorum. Sinavda resmen bi tutulma ve heyecan geldi ki bu ygsde olmayan biseydi. Baktiginiz zaman 71 isaretledim bu kotu degil ama forumdan cevaplara baktigimda sok oldum. O kadar kolay sorularda o heyecanla dikkat ve islem hatasi yapmisim ki netim 50 kusurlere kadar duscek. Ygs nankordur Lys de hakkinizi alirsiniz derlerdi benim icin tam tersi oldu resmen. Simdi sorum su edebiyatla hâlâ bilkent isletme icin bir sansim var fakat kotu ihtimali de dusunmek lazim. Bilkent isletme tutmazsa mezuna kalmayi dusunuyorum ciddiyim. Bos yorum yapcaklar gelmesin fazlasiyla uzgunum zaten. Yorumlarinizi bekliyorum sagolun simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her gününe lanet ederek üni gitmek yerine bir kez adam gibi mezuna kal hiçbirşey ile ilgilenme hayatına insan bile sokma sadece ders ders ders diceksen mezuna kal yoksa dahada geriye gidersin
  • Ders ders ders derim hocam da ygs 10kdan dusuk gelirse de koyar yani. Fenim 6d 3yti bu arada. Calisma konusunda sıkıntım yok ders calismak sıkıcı gelmiyor acikcasi bana garip ama. Korkum yine ayni salakliklari yaparsam diye.

• Benimde hedeflerimden biri boun iktisat lysde 70 soru isaretledim şu an 3 yanliş tespit ettim articak gibi şu cevaplari aciklamadilar insanın canını sıkıyolar.Zaten bu sene mezun senem

• 3 yanlis tespit ettiysen maks cikcagi 5 6 olur hocam. O kadar yanlisla sinav zorluguna bakarsak boun iktisat gelir zaten hocam hatta isletme bile gelebilir insallah. Kendi hedefimi kendi salakligimla bitirdim resmen ben. Hayirlisi olur hakkinizda insallah.

• Yapistir hocam sen kalmican kim kalicak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden oyle dediniz hocam

• Baktıkça yanlış buluyorum belki tesaddufen bilmiyorum.olan oldu artık.Boun isletme bilmiyorum obp pek iyi degil benim ygsde 19k,önümüzdeki edebiyat sınavı çok önem arz ediyo bakalım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent9z -- 12 Haziran 2017; 21:27:43 >
  • Hocam hedefinizi ucundan kacirmissiniz bir daha girerseniz yapacaginizi dusunuyosunuz niye kalmayasiniz

• hocam 70 işaretlediyseniz dikkatsizlikten 20 soru gitmez emin misiniz cevaplarına iyi baktığınıza? belki işaretlediklerini yanlış hatırlıyorsundur
  • Oyle hocam da ayni heyecani bidaha yapip sinavimi batirirsam diye cok korkuyorum acikcasi. Cok sagolun yorumlariniz icin bakalim belki bilkent isletme gelirse kurtulurum bu sene. Annem mezuna da destegini veriyor sagolsun bana cok guveniyor ama bi an once uniyi bitirip meslegimi elime almam gerek. Bakmam gereken bir abim ve annem var.

• Ygsye takilmayin hocam bi onemi yok o kadar.Baktikca yanlis bulmaniz normal benim o ygsde olmustu ama yanlis cikmadi. Dediginiz gibi edebiyata bagli insallah iyi bir netice alirsiniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veintitres -- 12 Haziran 2017; 21:35:49 >
  • Dikkatsizlikten 20 soru degil zaten hocam tabikide. 10 küsür gitti o 50lere cekiyor neti. Soyle bisey var ben 20de yaparim. Ygsden onceki mat denememde tam 8 sorum islem hatasiydi. Hizli cozeyim derken salakca hatalar yapabiliyorum Ygs'de Allah'a sukur yapmadim ama maalesef Lysde yaptim.

• Bilkent işletme tutar ve tutmasa bile mezuna kalma bence.

O puan ve sıralamaya en az onlar kadar iyi yerler vardır. Ne olacağı belli olmayan bir şeye girişme, hele ki o sıralamayla.

Benim fikrim böyle yani. Sen bilirsin.

• Odtü felan gelse, Bilkent gelse onlarda mı olmaz?

• Orasi da var tabi ama bu senin yapacagin ya da yapmayacagin bisey kendini ona gore egitirsin kalirsan da ders calismak hosuma gidiyor demissin

• Hocam evet biraz riskli ama bilkent gelmezse eger gidebilecegim baska bir yer yokki. Gs isletme var egitim fransizca diye biliyorum o yuzden gitmek istemiyorum oraya. Onun haricinde odtu var 8400 siralama orasi da cok dusuk geliyor tercih etmem. Hukuk desen istedigim meslek yok orda. Insallah bilkent gelir diyorum suan. Mezuna kalirsam zaten hedefim koc ekonomi ve finans olur buyuk ihtimal. Siz olsaydiniz kalmaz miydiniz:)

• Bilkent kesinlikle olur hocam neden olmasin. Edebiyatin iyi gececegini dusunmuyorum, ezberde sıkıntım yok da tekrar etmem lazim sadece. Matematikten sonra kendime guvenim kalmadi bu korkutuyor.

• Dogru soyluyorsunuz hocam. Ders calismak da problem yok dedigim gibi 9-10da calismamis olmama ragmen Suan sadece insallah bilkent gelir diyorum. Edebiyat tekrar etsem gelcegine inaniyorum ama ne tekrar edicek moralim var ne de sinavda kendime guvenim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.