Şimdi Ara

Mezuna kalmak, yorumlariniza ihtiyacim var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MBerkayA

https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=5 Onemli olan verilen egitimden ziyade gorundugu gibi sizin o egitimden ne kadar yararlanabildiginiz. Bana kalirsa hukukta uni ozel avukatlik icin onemli :)

Birinci Gazi Hukuk mu olmuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oyle hocam ogrencilerim basari ortalamalari bunlar hakimlik sinavindaki. Erzurum da gordugunuz gibi 4.

• quote:

Aynen oyle hocam ogrencilerim basari ortalamalari bunlar hakimlik sinavindaki. Erzurum da gordugunuz gibi 4.

Woww, şu an Erzuruma gidesim geldi Neyse, Deüde sabit kaldım, dua edin inşaAllah orası bari olsun... Bu arada atlastan araştırdığınız için teşekkür ederim. Kendimi değerli hissettim.

• Her insan degerlidir hocam bende yorumlariniz icin cok tesekkur ederim . Deu iyidir insallah olur diyeyim siz de benim icin dua edin

• quote:

Her insan degerlidir hocam bende yorumlariniz icin cok tesekkur ederim . Deu iyidir insallah olur diyeyim siz de benim icin dua edin

Tamamdır, inşaAllah Allah Boğaziçi İşletme ya da Bilkent İşletmeyi size nasipetsin, âmin.

• Boun artik olmaz da bilkent olur insallah sagolun hocam,amin

• quote:

Boun artik olmaz da bilkent olur insallah sagolun hocam,amin

Neden Boun olmaz? Ygs 10 k, bence Matematikten 50 değil de, 65 gelir. O zaman Boun olur, Siz Edebiyat yardırın şimdi.

• Mat zaten 65 falan gelse bounden vazgecmezdim. 50 kusur gelcegi kesin artik. Dediginiz gibi hayirlisi boyleymis diyip ben edebiyat yardirayim :) Pm gecelim isterseniz.

• istemediğin unide okumaktansa 1 sene daha dene daha cok basindasin 1 sene onemli degil goz acip kapatincaya kadar gecer mezunken liseden kurtulmusken calisip kazanmak cok daha iyi uzulme fazla 1 ay kafa dinle sonra giris derslere inan iyiki mezuna kalmisim diyeceksin

• Bir öğretmen olarak sunu diyim Yanlış şık 1 sorunu götürür mezuna kalmak 1 seneni ama yanlis meslek bir ömür götürür. En iyisi sen hedefine odaklan ve istedigin bölüm icin bekle.

• Bilkent de olmazsa mezuna kalicam artik hocam. Boun daha cok istiyordum ama olsun artik. Bilkent olmazsa 1 ay kafa dinlemeyi cok isterdim ama hedefleri yukseltmis olcagim icin hic vakit kaybetmeden calismam gerekir. Liseden kurtulmak gercekten cok onemli okulda hic calisamiyordum. Yurttayken de arkadaslarla bi muhabbet donerse o gun bitiyordu resmen ev her zaman iyidir. Insallah is mezuna kalmaz hocam. Tesekkurler yorumunuz icin :)

• Cok sagolun hocam degerli yorumunuz icin. Su edebiyati bi atlatayim da :)

• Ygs-6 kaç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezuna kaldım. Hiç pişman değilim. Ygs 33k idi 17k ya çektim. :) LYS 44k idi ilk 10k'ya çekmeye çalışıyorum. En olmadı 15k. :) Yani azim ve hırsını iyice ölç. 1 Sene daha kendini verebileceksen geri kalan hayatın için 1 sene hiçbir şey. :)
  • kendine güveniyorsan, sabrın ve enerjin hala varsa hocam sen bilirsin .Mesela ben ne yaparsam yapayım mezuna kalamam , ygs icin bütün enerjimi harcadım bu sene kendim icin olabilecek en maks seviyemdeydim (sosyal vs her sey icin) tabi ygs den sonra lys de bıkkınlık olunca zar zor calısabildim... öteki sene calısırsam bir daha sözel derslere kasamayacagımı ve ygs de düsürecegimi bildigim icin artık lys de ne cıkarsa bakacagım

Forumda cok saglam mezunda cekenler var onların yorumları daha önemli
  • 34k diye hatirliyorum

• Insallah olur hocam 10k. 1 sene daha kendimi verebilirim bu konuda guveniyorum kendime. Su edebiyat falan bi gecsin de bakalim artik.

• Kendime guvenim sabrim ve enerjim var hocam. Sadece bu lysde hak ettigimi alamadigima uzuldum yaza dair guzel planlarim vardi onlar 1 sene ertelencek eger bilkent olmazsa.Yurtta kaldigim icin calisma performansim dusuktu acikcasi yurt ortamini bilen bilir. Okulda zaten hic calisamadim bu sene nerdeyse. Tek korkum mezun olursam ve ygsde yine lysde yaptigim heyecani yaparsam yine yikilirim. Neyse ilk su sinava odaklanayim bi sonuclar gelsin de oyle dusunurum artik bunlari :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.