Şimdi Ara

Mezuna kalmayarak hata mi ettim sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tus olayina ne diyorsun hocam illahi devletler mi kazanacak ozellerde okuyan da kazanir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sanslisin o parayı verebilecek ailen olduğu icin

• bunu 1 ay önce foruma sorsan genellikle boşver kalma tarzında şeyler yazacaklardı ama bu sene herkesi şaşırtan olay yayın evleri beklenmedik şekilde iyi kitaplar çıkarmaya başladı ve hepsi de sınavı iyi analiz etmişler.

mezuna kalmak bu açıdan büyük bir avantaj ama yine de sınav sisteminin değişmesi müfredatın azalması ile ne olacağını kimse bilmiyor. Süreç içerisinde revize olacağına dair söylentiler mevcut yeni bir değişiklik gelecek anlaşılan.

senin açından bakarsak ailen o parayı verebiliyorsa ve maddi olarak zor duruma düşmeyecekseniz "rahvan gitsin" keyfini çıkar. sanırım beykent kazanmıştın. 5k olup oraya burslu olarak giren bir tanıdık vardı değeceğini düşünüyorum
  • Elinizden geleni yapmissiniz. Onunuze bakin ve derslerde elinizden geleni yapin. Parayi verip gonderme kismi tamamen ailenizin fikri. Bir seye uzulunecekse onlar uzulsun. Ayrica "benim gibi 5 kurus etmeyen" kismini kaldirmanizi rica ediyorum. Cunku ne "insanimsi"lar gordum o bes kurusun binde biri bile etmeyecek kadar...
  • Mezuntipci M kullanıcısına yanıt
    Sagol kardesim ben sana hic nefret beslemedim ama ozel diye tus da bir mok yapamazsin tarzi yorumlar yaptin yine canin sağolsun

• Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Mufredat degisikligi benim icin cok kotu oldu hocam matta 30-5 yaptim daha fazla yapamamamin sebebi pkob tu. Tam 3 soru çıktı. Eger konu azaldiysa bu daha da artacak 4 5 olacak. Integral ve turevim iyiydi olasilik çöp. Bu buyuk dezavantaj benim için.

• Reis bırak allah aşkına bizim saçma sınav sence gerçekten seviye olcuyor mu?
    Ygs lys olsa bunu soylemezdim ama bu sınav sisteminde söylerim. Çünkü en azından ygs lys sisteminde dikkat hatalarını telafi Şansın vardı bunda yok. Ben kıytırık dikkat hatalari yüzünden tipa giremedim sence bu benim derecemi gösteriyor mu?
    Tus a iyi hazirlanirsan bal gibi de kazanırsın. O laf atan tipler genelde oraya buraya satasan tipler takma onları. Dershaneye de gidip iyi hazirlanirsan kazanırsın tusu emin ol.
    Ayrıca kendini suçlama 40k ile tipa girdim hak yedim vs diye. Çünkü elinde imkan olan herkes hiç düşünmeden giderdi. Kendine iyi tarafından bak çünkü sen en azından bunları düşünebiliyorsun demekki empati kurabilen bir insansın. Yani iyi niyetlisin. Yani günümüzdeki kibirli olan doktorlardan çok daha iyi bir doktor olabilirsin. Kendine haksızlık etme. Bence şimdiden tipta kendini geliştirmeye çalış.

Geçen de yazmıştım hocam dua et de %50 sinde boş kont olsun gireyim okula dost olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis insallah sende kazanirsin ayni yerde okuruz

• KamyonİleKafaBulanAdam1 K kullanıcısına yanıt
    6x60 gibi para olaylarına girmek ne kadar mantıklı hocam bunu düşün ?

şimdi bu parayı vermek yerine kenara koysanız ileride eline 600-700k olsun bu para. Ne yapıcaksın bu önemli.

1 yıl mezuna kalıp denemek mantıklımıydı bana kalırsa mantıklıydı sen 40k yaptın daha sıkı ve ciddi çalışmayla yine 40k yap yine özele giderdin 1 yıl bir şey kaybetmezdin
    He birde şu çok önemli dostum.
    Ailenin sana bir ev, bir taş yığını birakmasindansa iyi bir gelecek bırakması daha iyidir. Para zaten iyi bir kariyerle gelir. Bu yüzden ben üstteki arkadasa katılmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam haklısın ama sistem bana diyorki zorla olasilik calisacaksin yoksa sana mana yok ben ne yapabilirim ki?

Bu konuya kafam basmiyor obur senede 5 soru cikacak yani ben simdiden 5 soru kayip mi edeyim?

Fen bilimleri icin haklisin o calisilarak yapılırdı. Ama matematik bambaşka bir evren hocam .

Ya mezuna kalsan 50k yapsam hocam? Ozel bile gelmese? Kimse garantisini veremez ki.

Para konusunda haklısın yalniz dedigin parayi devlet dis hekimlerinde bile okuyanlar ozel yer parasi diye düşünüyor. En azindan ondan kurtuldum.

Şayet devleti kazansam ikinci el bi araba monster pc alirdim bayagi tutardi bu.

Hocam sen kendini yapamama üzerine şartlandırmışsın o yüzden bir şey söyleyemiyorum.

Bu düşünceler ile gördüğüm kadarıyla bırakıp veya 1 yıl feda edip çalışma gibi bir şey yapmazsın o yüzden burada kendi düşüncelerini yine kendin savunarak bir yere varamazsın.

Bir de para olayının içerisine faizi hesap ederek hesapla. Şu anda ortalama 300k paranın faiz getirisi aylık 2-3k (ortalama). 3k olarak alırsak yıllık 36k sadece faizden geliyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Eğer ailen uygun gördüyse ağlayıp zırlamak yerine en iyisi nasıl olabilirim? Bu süreçte nasıl başarılı olabilirim ? Gibi sorulara yönelmek en doğru yol olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fapstronot -- 12 Eylül 2018; 12:8:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antidepresanlar neden bu kadar kilo aldırdı hocam? İştah falan mı açıyor?
    Anladım hocam umarım gönül rahatlığıyla devam edersin ne olursa olsun. Okul puanlarında mı torpil oluyormuş yokda yatay geçiş işi yapmak için mi?

Agir oldu bu ama yine eyvallah

• Maalesef evet

• quote:

Orijinalden alıntı: KamyonİleKafaBulanAdam1

Hocam sence iyi bir calismayla tus u kazanabilir miyim ? Yoksa illahi devlettekiler mi kazanacak?
    Kazanirsin hocam nolcak,anlayin artik butun basarilar calismayla elde ediliyo zeka tek basina hic bi ise yaramaz calisma olmadan

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    Yatay gecis icin oyle duydum hocam

gerçekler hocam boşa vakit kaybetmek yerine en iyisi olur para seni takip edecektir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.