Şimdi Ara

Mezuna kalmayarak hata mi ettim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40k siralamam vardı ilk basta mezuna kalmak hic istemiyordum bu paragraf tarzi sorular yüzünden ama kendime yedirememe duygusu gelmeye başladı sanırım fen liseli olduğumdan. Hedef ilk 20k idi bu arada.

Ozel ders hocalarıma sordum kesinlikle kalma git dediler ailem ilk başta mezuna kalmami istiyorlardı fakat ben okb hastasiyim üstüne antidepresan lar yuzunden 115 kilo olmustum daha fazla kiloyu goze alamadilar ustune en fazla 25k yapabilecegimi düşünüyorlardı.

Tyt ve ayt de sinav anında aşırı terleme sonucu 10 15 dk boşa gitti her iki sinavda da aslinda osym ye basvurmak istiyordum bu konuyla ilgili antidepresan yan etkileri vs ama astim ilacina bile izin vermediklerini duyunca vazgeçmiştim. En azindan bir klimali yere koysalardi..

Simdi geleyim asil durumuma. Ailem ozel tip geldiğini duyunca yine sevindi yilda 62 milyar olsa da gondeririz dediler.

Ama cok aciyorum aileme. Benim gibi 5 kurus etmeyen bir insana milyarlar dokecekler. Zaten yatay gecis imkansız

Biliyorum cok konu actim ama Allah aşkına bu garip kardeşinize bir gun de vurmayın yardim edin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım boşver, kabul etmeye çalış ve önüne bak. Ailen o parayı karşılayabiliyorsa sırf puan yapacam, bedava yapacam hırsına kalsan çok hata ederdin.
    Hele şu okb durumunu okuduktan sonra (seneye 150 kilo ağır depresyonda olabileceiğini de düşün) kesin doğru kararı vermişsin, yolun açık olsun.
  • Arkadaşım boşver, kabul etmeye çalış ve önüne bak. Ailen o parayı karşılayabiliyorsa sırf puan yapacam, bedava yapacam hırsına kalsan çok hata ederdin.
    Hele şu okb durumunu okuduktan sonra (seneye 150 kilo ağır depresyonda olabileceiğini de düşün) kesin doğru kararı vermişsin, yolun açık olsun.
  • Kardeşim kendini bu kadar değersiz görme öncelikle bu sana inanılmaz zarar verir.Önce kendini sevmeyle başla ve ailenin durumu nasil bilmiyorum ama bunu kafana takma sadece senin yapman gerekene odaklan ailen bunu senin için yapiyorsa seni gerçekten son sevdiklerindendir o yüzden hakkında ne hayırlısıyla o olsun inşallah
  • Aga sen kamyonladriftçekenadam değil misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beeqee -- 11 Eylül 2018; 22:1:34 >
  • ikigai kullanıcısına yanıt
    Cok sagol hocam yorumun icin haklısın

• beeqee kullanıcısına yanıt
    Evet benim

• Jose1 kullanıcısına yanıt
    Insallah hocam dediğini yapacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ailen gönderebiliyosa sıkıntı yapma kendine var ki gönderiyorlar 10 bin 20 bin öne çekmek için sağlığını riske atma hiçbişey sağlıktan önemli değil paşa paşa oku iş hayatında o parayı ailene ödersin ve vicdan azabı çekmezsin kendine böyle söz ver bir gün iyi yerlere gelicem ve aileme o parayı ödüycem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be kamyonla drift çeken adammısın sen geçen sene bu zamanlar açtığın başlıkları okurdum ama işe yaramadı malın biriyim ben 20 30 k hedeflerden 100 k geldi mezunum insallah bıraktığıma değer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim yanlış anlama ama şakamısın mis gibi ailenin maddi durumu iyi demek ki 62 milyar ödeyebiliyorlar neden mezuna kalasın ki oku okulunu mis gibi hayatını yaşa maddi durumun elverişliyken neden 1 yılını daha veresin şu sınava biz de o kadar ödeyebilsek bu sene 1 dk durmazdım zaten tıp istiyormuşsun ve kazandın şuan artık bırak şöyle böyleyide derslerine bak kendini geliştir iyi bir doktor sana kimse ilerde aa bu doktor 40kdan özele gitmiş te doktor olmuş demeyecek
  • pomar P kullanıcısına yanıt
    Aynen soz verdim bu seferde karsima tip ölecek konulaei çıkıyor

• pomar P kullanıcısına yanıt
    Insallah kazanirsin kardeşim

• Insanlara gore 40k giren biri tus kazanamaz hocam. Maddi durum oyle cok iyi degil ama doktor ailem ikiside pratisyen aile hekimi

• Bence gitmekle iyi yapmissin,kalsan gitse miydim diyecektin,emin ol dogrusunu yaptin bide artik kendinle barismayi ogren kendini kotu gormek zayifliklarini gormek seni bos yere uzer,kendini kabul et mutlu ol

• Godsu kullanıcısına yanıt
    Hocam sence iyi bir calismayla tus u kazanabilir miyim ? Yoksa illahi devlettekiler mi kazanacak?

• Tıp mı istiyordun hocam? Yatay geçiş niye yapamayasın ayrıca.

• Hocam o daha zormuş ama torpil dönüyor ortalaması dusuk olan bile yerleşebiliyormuş garip cidden. Ailem her turlu duruma hazir ben tus olayindan korkuyorum ozel üniversite tip okuyan pratisyenlige mahkumdur algısı var internette

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    Aslında dis istiyordum ama siralama kotu gelince ozel tip ta yazayim dedim hocam. Yatay gecis kirik obp ile tıp kazanmaktan daha zor diyorlar torpil dönüyormuş birde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.