Şimdi Ara

Mezuna kalmayarak hata mi ettim sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KamyonİleKafaBulanAdam1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam not işinde olur ama yatay geçişte senin ortalaman yüksekse belli hesaplamalar sonucu aldığın puanın altında biri senin yerine giremez itiraz edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Hocam benim puan 420 harran ve dicle tıp sirasiyla 463 ve 470. Imkansız yani gidebilmek

• hocam senin konuların neden hep ben malım, ben aptalım, ben beş para etmem tarzında oluyor allah aşkına ben bile buradan gerildim ya rahat ol kendine değer ver biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi yapmışsın bence, hayatta hiçbir şey zaman ve sağlıktan daha önemli değil. Bir sene daha kalsan hem bir yıl daha kaybetmiş olacaktın, hem psikolojik ve bedensel olarak iyice çökecektin. Artık yapabileceğin en iyi şey dersletine iyi çalışmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Haklisin dostum ama parasi cok iste ailem ödeyebilir ama insan yinede üzülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KamyonİleKafaBulanAdam1

Aynen soz verdim bu seferde karsima tip ölecek konulaei çıkıyor
    Tıpın öleceğini sanmıyorum ama ölürse bi Fatiha okuruz skjdhdhsk

Bu işin şakası tabi ama boşver gardaşım ya bence okulunda mutlu iyi olmaya bak senin mutlu olduğunu görürlerse sevinirler hem kafana takma

• Up

• Ailenin gönderecek durumu varsa mezuna kalmamakla iyi etmişsin.Mezuna kalıp 20 bine girsen tıp okuyaktın şimdide okuyacaksın.Boşuna 1 yıl stres çekmeye değmez.

• BALASAGUN29 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisin kesinlikle katiliyorum millet 1 seneyi cok kolay saniyor banko 20k yaparmissin gibi sanki

• hocam sıkıntı yapma annen baban pratisyen hekimmiş. onların görevi bizleri yetiştirmek ha sen de vefalı bir evlat olursun en en kötü pratisyen bile olsan doktorsun ki tusu da halledersin. özel tıp mı yazdın şimdi sen? eğer öyleyse iyi yapmışsın psikolojini sağlam tut ailemin durumu iyi ve ben buradayım hakkını vereceğim de üniversiteni oku ortalamanı yüksek tut 1. likle bitir hatta vicdanın rahat eder ama sonunculukla bitirsen bile üzülme
  • Hocam yazin cok motive edici oldu cok teşekkür ederim

• Ilacını yanında götürmediğini söylüyorsun ben öyle anladım yani bildirmene de gerek yoktu aslında. Ben bildirmeden ilacımı görürdüm başlangıçta içtim kimse bir şey demiyor.Gerci sorun çıkacak olsa raporum var ama kimse öyle karışmıyor. Keske goturseydin senin için gerekliyse engel olamazlar.Yine de mezuna kalmaman çok daha iyi.Ailenin durumu varsa özelde okumak güzel bir şey.

• zaapot26 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilac icin degil klimali bir yere götürmeleri icin başvuracaktım ama olmazdi zaten. Benim kilolarımda olan kisiler bile benim kadar terlemiyor. Garip cidden.

Yatay gecia imkansız mi hocam sence 420 puanla?

• Stres kaynaklı olabilir.Sonucunuz kötü değil. Ben geçişin mümkün olabileceğini düşünüyorum. Olmazsa da çok dert etmeyin.

• zaapot26 kullanıcısına yanıt
    Insallah hocam sagol cevabin için

• Hocam çok takma ailen ödeyebiliyorsa sorun olmaz pek parayı mezara götürmeyecekler ya

Okb var diyorsun bilirim bu illeti 40k fena değil bence durumun için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam senin sonucunu gordum cok mutlu oldum senin icin bilgisayar okuyacaksin galiba sanada başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: KamyonİleKafaBulanAdam1

Sagol hocam senin sonucunu gordum cok mutlu oldum senin icin bilgisayar okuyacaksin galiba sanada başarılar
    Yok be hocam. 20800 den 17600e falan fırladı hacettepe. Giremedik 3 puan 1 ayt sorusuyla kaçtı

Onun altına da 40 binlik bilgisayar yazmak istemedim şimdi hacettepe elektrik elektronikteyim.
  • Böyle düşünceler vaktini çalmaktan başka bir şey katmaz sana .Yapman gereken okulda kendini geliştirmek. Hocalarından iyi faydalanmak. Birde kilo vermek(sağlık için)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.