Şimdi Ara

Mezuniyet için takım elbise

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum ailesi üniversiteden mezun oluyorum. Mezuniyette giymek için takım elbise almam gerekiyor. Ancak aynı zamanda ev taşıyacağımız için buna ayıracak pek bir bütçe yok. İstanbul içi outlet mağaza bilen var mı? Beylikdüzü küçükçekmece tarafında bir yer duymuştum sarar mı bişey outlet mağazasıydı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Konuyu nereye açağımı bilmediğimden buraya açtım.

Ek olarak
    1) Anadolu yakasında oturuyorum yakın yerler olursa çok harika olur.
    2) Hukuk fakültesi mezunu olacağım ileride staj ve meslek yaşamının başlarında da biraz kazanana kadar idare edecek bir takım elbise almam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamed324 -- 25 Haziran 2019; 19:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçe nedir yardımcı olalım hocam.? bu forumda her şeyin sıcak fırsarı vardır? en kötü şansımızı deneriz

• quote:

Orijinalden alıntı: AED07

bütçe nedir yardımcı olalım hocam.? bu forumda her şeyin sıcak fırsarı vardır? en kötü şansımızı deneriz
    Hocam bütçe 200 300 falan olur en fazla 400 diye düşünüyorum beyaz gömleğim var ütüyle birlikte iş görür. Ben aslında tam takım elbise istemiyorum farklı renk ceket ve siyah pantolon tarzı istiyorum. Ama ailemle alacağız büyük ihtimalle o yüzden mağazadan olması gerekiyor. Bugüne kadar internetten bir çok kıyafet aldım hiçbir sorun yaşamadım ama bunda internetten sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamed324 -- 25 Haziran 2019; 17:33:54 >
  • İkitellide 212 avm var.Çok ucuza bulabilirsin diyemem ama nispeten daha ucuz olur.Suvaride en ucuzdu ben gittigimde
    Konu da yanliş yerde.Burda firsat paylasimi yapiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 25 Haziran 2019; 17:36:8 >
  • Habipler de Zeyrek Outlet var... Fiyatlar uygun ve kalite de güzel şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

İkitellide 212 avm var.Çok ucuza bulabilirsin diyemem ama nispeten daha ucuz olur.Suvaride en ucuzdu ben gittigimde
    Konu da yanliş yerde.Burda firsat paylasimi yapiliyor
    Hocam yazdım yukarı konuyu nereye açacağımı bilmiyordum o yüzden buraya açtım. Teşekkürler öneriniz için :)

• esatunal3402 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bakacağım sağolun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karaca'da uygun takımlar oluyor oraya bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Karaca'da uygun takımlar oluyor oraya bakabilirsin.
    Hangi mağazasında hocam?

• Avm de centone mağazalarına bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak kardeşim modadan iyi anlarım geçen yıl bu kıyafetle kep atmadan önce 2 attıktan sonra 3 kız düşürdüm,sende böyle bi şekil yap

Mezuniyet için takım elbise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 25 Haziran 2019; 18:19:27 >
  • altınyıldızda ceket pantolon gömlek kravat 399 a satılıyor sanırım, bir göz atın kendiniz.
  • mezuniyet ne zaman bilmiyorum ama morhipo 'da özellikle, network takım elbiseler düşüyor bazen 200 tlye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

mezuniyet ne zaman bilmiyorum ama morhipo 'da özellikle, network takım elbiseler düşüyor bazen 200 tlye
    Sağolun hocam internetten almayacağım. Tekrar iade ile vs uğraşacak zamanım olmayacak. Mezuniyet 3 temmuzda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamed324 -- 25 Haziran 2019; 19:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Avm de centone mağazalarına bakabilirsin
    Teşekkürler bakacağım sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

altınyıldızda ceket pantolon gömlek kravat 399 a satılıyor sanırım, bir göz atın kendiniz.
    Bakacağım hocam çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.