Şimdi Ara

Mezuniyet ve tecil süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu Haziran kısmetse mezun oluyorum. Hatta ilişki kesme evraklarımı bugün okula teslim ettim. Merak ettiğim bir şey var. Mezuniyetten sonra 2 yıllık tecil hakkımın olduğunu ve mezun olduktan sonra tecil işlemlerini kendim halletmem gerektiğini biliyorum. 2 yıllık tecil hakkımı da kullanmak istiyorum zaten.. Merak ettiğim şey şu. Okulun tecili ne zaman bozulur? 10 Temmuzda mezuniyet törenim var. Mezuniyet törenimden bir kaç gün sonra da diplomalar verilecek. O zamana kadar tecilimin bozulma ihtimali yoktur değil mi? En azından diplomamı alabilmeliyim tekrar tecil ettirebilmem için. Bir de ben Kıbrısta okudum. Yani mezuniyet ve diploma için oraya gideceğim. Kaçak durumuna düşersem eğer yurt dışına çıkış da yapamam. Yanlış mıyım?

• Bende merak ediyorum bu sorunun cevabini. Birde yuksek lisansa girene kadar kendimiz tecil ettirmesek olur mu ? Yuksege girince okul 3 sene tecil ediyor. Okulun yaptigi tecil bitincede kendi hali hazir kullanmadigimiz 2 senelik tecil hakkimizi kullanabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimden örnek veriyim okulla ilişkimi kesip, geçici mezuniyet belgemi aldığım gün 2 yıllık tecilim başlamıştı. 1 ay sonra askerlik şubeye gidip yoklamamı yaptırdım askerliğimi tecil ettirdim. Sanırsam askerlik şubeye gitmek için 2 ay gibi bi süre var ama tam emin değilim. Gidebileceğin en kısa sürede gidip tecil ettirmelisin.

Sorularına gelirsek; okulun tecil hakkı ilişkinin kesildiği gün bozulur ve 2 yıllık tecil hakkın başlar. İlişkin kesilse bile merak etme gidip diplomanı alabilirsin bir sıkıntı olmaz. Ondan sonra en kısa sürede askerlik şubeye gidip yoklamanı yaptırman gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.