mezuniyet için bu ajda pekkanın bindiği transportter tarzı araç kiralamak istiyoruz 7-8 kişiyiz daha önceden kiralamış ve istanbulda bizi heryere götürebilecek bi kiralama şirketi biliyo musunuz şartları nelerdir nasıl olur daha önceden böyle bi organizasyon yapan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirse benide sevinirim teşekkürler..
Merhabalar,
Fahiş fiyatlar çekeceklerini düşünmüyorum, aracı kiraladınız diye aracı hor kullanmak, içip dağıtmak gibi bir düşünceniz olmasın yeter ki.. Aynı Özel Hizmeti çalıştığımız firmada biz veriyoruz. Günlük olarak ücretini ödersiniz , aracı şoförlü talep edersiniz olur biter. Ama ben bu arabayı kiraladım , her yere gitmek zorunda diye bir düşünceye de kapılmayın.
En iyisi, kiralamadan önce , detayları konuşmanız olacaktır. Gelelim sorunuza, İstanbul için maalesef kimseye referans olamam, çok iyi diye düşündüğüm bir yer size kötü bir hizmet sunabilir. En iyisi buradan kendiniz , araştırma yapınız firmaların telefon numaralarını , isteğinize göre araç olup olmadığını sorunuz.