Şimdi Ara

MEZUNİYET VİP OTO KİRALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezuniyet için bu ajda pekkanın bindiği transportter tarzı araç kiralamak istiyoruz 7-8 kişiyiz daha önceden kiralamış ve istanbulda bizi heryere götürebilecek bi kiralama şirketi biliyo musunuz şartları nelerdir nasıl olur daha önceden böyle bi organizasyon yapan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirse benide sevinirim teşekkürler..

• Merhabalar,

Fahiş fiyatlar çekeceklerini düşünmüyorum, aracı kiraladınız diye aracı hor kullanmak, içip dağıtmak gibi bir düşünceniz olmasın yeter ki.. Aynı Özel Hizmeti çalıştığımız firmada biz veriyoruz. Günlük olarak ücretini ödersiniz , aracı şoförlü talep edersiniz olur biter. Ama ben bu arabayı kiraladım , her yere gitmek zorunda diye bir düşünceye de kapılmayın.

En iyisi, kiralamadan önce , detayları konuşmanız olacaktır. Gelelim sorunuza, İstanbul için maalesef kimseye referans olamam, çok iyi diye düşündüğüm bir yer size kötü bir hizmet sunabilir. En iyisi buradan kendiniz , araştırma yapınız firmaların telefon numaralarını , isteğinize göre araç olup olmadığını sorunuz.

İyi eğlenceler dilerim.

• tamamdır çok teşekkürler saolun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba kiralama açık senet!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.