Şimdi Ara

Mezunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 9 ay nasıl geçicek diye düşünen arkadaşlar var mı? Bazen çok canımı sıkıyor önümdeki 9 ay. Nasıl geçicek diye düşünüyorum. Var mı benim durumumda olan?

• Aynısı bende de var ve bu 9 ayı nasıl verimli geçirebilirim derdindeyim.
  • çaliscaz kardes baska yolu yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobi edinin kendinize. Her gün düzenli bir şekilde çalıştığınızda saatlerce boş zamanınız kalacaktır, bu saatte istediğinizi yapabilirsiniz. Baştan söylüyorum, plansız programsız çalışırsanız boş zamanınız bile olmaz ve verim düşüklüğü de olur; 5 saatte halledebileceginiz şeyi programsizsaniz 9-10 saatte halledersiniz. O sebeple aptallık etmeyin de program edinin ve ona uyun. Ha bir de, bu dediklerim elbette ki tecrübe ile sabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ne zman yatıp kaltığım belli olmuyor rutin 8-10 saat çalışıyorum 6-7 saat uyku geri kalan zamanımda pc başında geçiyor
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    Biraz okşijen al kardeş :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MRX-

Biraz okşijen al kardeş :d

arada sigara bira almaya çıkıyorum tekele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Mezun
    9 ay önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bira amele içkisi be kardeş :d insan viski falan içer

• -MRX- kullanıcısına yanıt
    Hocam evde 3-4 çeşit viski var ama içemiyorum midemi acayip yakıyor
    fişne suyuylan karıştır öyle dene
  • içki- sigara sınava hazırlık döneminde zaten sınırlı sayıda olan beyin hücrelerinizi öldürür,bu maddeler yerine zihni açan lsd,metamfetamin gibi maddeleri kullanmanız tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

içki- sigara sınava hazırlık döneminde zaten sınırlı sayıda olan beyin hücrelerinizi öldürür,bu maddeler yerine zihni açan lsd,metamfetamin gibi maddeleri kullanmanız tavsiye edilir.

üniversitedeki alkolik arkadaşım 3.8 ortalama yaptı kanka odtü elektronik mühendisliği okuyor. bu ortalamayı yapmak lys'de ilk 500'e girmek gibi birşey oluyor. lsd'yi meth'i falan bilmem ama kokain beynin çalışma kapasitesini arttırıyormuş etkisi boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

içki- sigara sınava hazırlık döneminde zaten sınırlı sayıda olan beyin hücrelerinizi öldürür,bu maddeler yerine zihni açan lsd,metamfetamin gibi maddeleri kullanmanız tavsiye edilir.

üniversitedeki alkolik arkadaşım 3.8 ortalama yaptı kanka odtü elektronik mühendisliği okuyor. bu ortalamayı yapmak lys'de ilk 500'e girmek gibi birşey oluyor. lsd'yi meth'i falan bilmem ama kokain beynin çalışma kapasitesini arttırıyormuş etkisi boyunca

Meth kokainden daha guclu bir uyaricidir
    Bu arada diger arkadas sanki vitamin oneriyor gibi lsd meth onermis kahkaha attim mesaji okurken
    Bu tarz uyaricilsri kullanmayin
    Dikkat eksikliginiz varsa psikatri kontrolunde amfetamin ilaclari alinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

Meth kokainden daha guclu bir uyaricidir
    Bu arada diger arkadas sanki vitamin oneriyor gibi lsd meth onermis kahkaha attim mesaji okurken
    Bu tarz uyaricilsri kullanmayin
    Dikkat eksikliginiz varsa psikatri kontrolunde amfetamin ilaclari alinabilir.

yok ya arada bira içiyorum hayatımda kullanmadım, kullanmamda :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.