Şimdi Ara

Mezunlar 2016 YGS Yolcuları - 3.sene [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.seneye kalacak olan var mı ? Nereden baslamamı nasıl calısmamı onerirsiniz ?

• Of ben sanki kalicak gibiyim yinede lys calisiyorum hemen.koy verme ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycekilsurdan

Of ben sanki kalicak gibiyim yinede lys calisiyorum hemen.koy verme ya

sıfırdan baslayıp hayatımı kontrolde tutmayı istiyorum usta..sen nasıl bir programla calısıyorsun ne önerirsin bana ? ilk önce konu sonra test mi ? farklı tekniklerde var artık.
  • kardeş 3. sene zor olmaz mı bende düşünmüyorum değil ama tam emin değilim sıralama kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla temelin varsa zaten artik konu calisma. Ben eger kalirsam insallah kalmam full deneme dusunuyorum bence eksigini insan daha iyi goruyor. Ha temel yok diyosan konu arti test amabtest dedigim yani 1 kitabin butun o konusundaki testini bitir bi gunde

• quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

kardeş 3. sene zor olmaz mı bende düşünmüyorum değil ama tam emin değilim sıralama kaç

hocam sıralama berbat 2 yıllık zor tutuyor yeminle.o yüzden hayatımı ciddiye almaya karar verdim ve gunde 5-6 saat oturup calısıcam.sen nasıl calısıyorsun ilk önce konu sonra test mi ? ne önerirsin bana ? sıfırdan baslıyormusum gibi dusun
  • quote:

Valla temelin varsa zaten artik konu calisma. Ben eger kalirsam insallah kalmam full deneme dusunuyorum bence eksigini insan daha iyi goruyor. Ha temel yok diyosan konu arti test amabtest dedigim yani 1 kitabin butun o konusundaki testini bitir bi gunde

eyvallah usta matematigim hic yok seneye ygsye kadar matematik sosyal biter mi dersin ? günde 5 saat calısmayla. yani 1 senede matı 30 lara sosyalide 30 lara cekebilir miyim ?
  • Mat icin bence hic yoksa temelin adim adim mat al yani ama onu hizli bitir. Ben senin yerinde olsam vakit varken konularini ayir artik ne dersin varsa zaman koy bunu bugun bitirricem bunu su ay diye. Ygs ye kadar mat sosyal 10 defa tekrarini bile yaparsin. Rahat ol cok zaman var onunde dedigimi yap

• quote:

Mat icin bence hic yoksa temelin adim adim mat al yani ama onu hizli bitir. Ben senin yerinde olsam vakit varken konularini ayir artik ne dersin varsa zaman koy bunu bugun bitirricem bunu su ay diye. Ygs ye kadar mat sosyal 10 defa tekrarini bile yaparsin. Rahat ol cok zaman var onunde dedigimi yap

Allah razı olsun hocam. seneye son sansım :) bu sansı iyi degerlendirecegim insallah. matematik 30 net sosyal 30 net turkce 30 net bana yeterde artar..ama matematikte biraz zorlanıyorum insallah yaparım.diger ogrencilerden neyim eksikki : )
  • quote:

Mat icin bence hic yoksa temelin adim adim mat al yani ama onu hizli bitir. Ben senin yerinde olsam vakit varken konularini ayir artik ne dersin varsa zaman koy bunu bugun bitirricem bunu su ay diye. Ygs ye kadar mat sosyal 10 defa tekrarini bile yaparsin. Rahat ol cok zaman var onunde dedigimi yap

ha hocam birde su var 2016 da ygs teog sistemiylemi olacak yani ygs felan mı kalkıyor ? sınava giremeyecekmiyiz
  • Ya acikcasi o konuyu hic bilmiyorum ama yapan her turlu yapar :)

• -Affedilmeyen- kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim siralamam iyi fakat tıp için 3. Senem olacak😊 meslek lisesi sözel çıkışlıyım ve 2. Sene neden istemiyosun dersen hacettepe , ege , cerrahpasa varken neden sacma sapan yerler olsun😊 lise sonda da dershaneye gitmedim 2. Senemde de gitmedim 3. Senemde de gitmeyecegim 😊 benim suan ki amacim biyoloji kimya ve fizigi halletmek sonrasinda matematik ha lys geometri ve matematikte calismak tabiki😊 sozel olmama ragmen sozelm brbattir😊 birde sosyal çalışacagim😊 etraf ne der deme sorarlarsa niye 3. Sene olmusken en iyisi olsun de olacaksa en iyi yer olacak de ve sunu da ekle gec olsun guc olmasin sonuçta meslegim hayatim olacak de ve sustur once kendine güven😊 sird soruna cevap vermek icin uye oldum siteye soru sormak istersen burda DM tarzi bisey var mi bilmem varsa ordan yazabilirsin yada e-mail 😊😊

• quote:

Orijinalden alıntı: ikbaltunalii

Merhaba benim siralamam iyi fakat tıp için 3. Senem olacak😊 meslek lisesi sözel çıkışlıyım ve 2. Sene neden istemiyosun dersen hacettepe , ege , cerrahpasa varken neden sacma sapan yerler olsun😊 lise sonda da dershaneye gitmedim 2. Senemde de gitmedim 3. Senemde de gitmeyecegim 😊 benim suan ki amacim biyoloji kimya ve fizigi halletmek sonrasinda matematik ha lys geometri ve matematikte calismak tabiki😊 sozel olmama ragmen sozelm brbattir😊 birde sosyal çalışacagim😊 etraf ne der deme sorarlarsa niye 3. Sene olmusken en iyisi olsun de olacaksa en iyi yer olacak de ve sunu da ekle gec olsun guc olmasin sonuçta meslegim hayatim olacak de ve sustur once kendine güven😊 sird soruna cevap vermek icin uye oldum siteye soru sormak istersen burda DM tarzi bisey var mi bilmem varsa ordan yazabilirsin yada e-mail 😊😊

Meslek sözel çıkışlısın ve hacettepe cerrahpaşa hımmm çok pembe bulutlardasın

İnşallah be gülüm, az realistlik iyidir ama benden tavsiye

• Yeni doğan bebek konuşmayı öğreniyor. Okuma yazma bilmeyen küçük çocuk okuma yazma ögreniyor. Ailem bana imkansizi ögretmedi lügatımda o kelimeye yer yok. 3. Seneye kalisimdaki tek neden lise tercihim. Meslek lisesi yerine anadolu veya düz secebilirdim iste bu benim hatam. Ve hicbir zaman tip istemedim psikoloji istedim. Neden tip istemedim çünkü korktum kendime güvenemedim sözelsin ne tıpı dedim ama bu 2. Senemde sayisallari çalıştım ve hallettim bircogunu. Okuma yazma bilen, kosan yürüyen, düsünen her insan calisirsa azmederse ve isterse basarir. Simdi tiptan baska birsey düşünmüyorum çünkü artik korkularimla yüzlesmeliyim. Hacettepe, cerrahpasa olmaz belki zaten olurda demedim en iyisi onlar dedim. Belki özelde tam burslu olur belki ege olur belki belki belki.. Bunlari düşünüp zaman kaybetmek yerine biryerden başlamak gerek. Yorumunu belirttigin icin tesekkur ederim beni memnun ettin😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.