Şimdi Ara

Mezunlar,içimizden geçenleri yazıyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turhan Durant

Hocam galiba erken çıktınız sınavdan

Çıkmayıp savaşmayı deneyin

Hocam matematikten gecen sene 5-6 net yapiyodum ygsde 15d 2y yaptim. Bu senede 20 yapiyorum ama turkceden 30 gormem lazim. Genelde 25 falan geliyor . Sosyalden cografya ve felsefesiz 10 geliyo onuda 20 yapmam lazim.fende 15 falan geliyo 20 olmasi lazim (kimyayi 3 gunde 0 dan halledicem 20 olur umarim temel var cunky hedef kimya 11 fizik 5-6 biyoloji 5) yani benim istedigim 30 20 20 20 benim icin bu netler yeter hatta cok da artar ama garanti istiyorum. Su an kafayi yedim bu gunki sinav moralimi bozmakla beraber hirs yapmami sagladi. Arkadaslarim aralarinda konusup duruyor 80 netten 15 gunde 105 e ciktim falan diye yalan degil zaten boyle tipleri gecen sene cok gordum. Sira arkadasimda denenelerden 60-70 yaparken bu gunki metinden 90 yapti. Umidimi kaybetmiyicem. 60-70 arasi netlerde geziyorum 130 olsa 140 icin 40 gun yetmez diyip umuy keserdim ama 60-70 den 90 yapilir saglam calismayla. Gecen sene son 1 hafta kala 10 net yukselttiysem (kimyayi 0 netten 10 nete cikardim. Simdi yine unuttum hepsini ama 2-3 gunde ustunden gecsem hatirlayip hallederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışamıyorum. Bildigin çalışamıyorum tüm gün evdeyim ama bir sey yapmıyorum lütfen üzerime motivasyon atın

Son olarak bursa setbası kütüphanesi 24 saat açıkmış artık ama ders calısmayada acık mı bursalı varsa yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat rahat TV izlemeyi cs gta atmayı vicdan azabı çekmeden dışarı çıkmayı ozledim

• Ferrodoksin plastokinon su an tam olara bu bir de deli petro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler az daha sabır sabrın sonu selamettir niye mezuna kaldık unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Orijinalden alıntı: Turhan Durant

Hocam galiba erken çıktınız sınavdan

Çıkmayıp savaşmayı deneyin

Hocam matematikten gecen sene 5-6 net yapiyodum ygsde 15d 2y yaptim. Bu senede 20 yapiyorum ama turkceden 30 gormem lazim. Genelde 25 falan geliyor . Sosyalden cografya ve felsefesiz 10 geliyo onuda 20 yapmam lazim.fende 15 falan geliyo 20 olmasi lazim (kimyayi 3 gunde 0 dan halledicem 20 olur umarim temel var cunky hedef kimya 11 fizik 5-6 biyoloji 5) yani benim istedigim 30 20 20 20 benim icin bu netler yeter hatta cok da artar ama garanti istiyorum. Su an kafayi yedim bu gunki sinav moralimi bozmakla beraber hirs yapmami sagladi. Arkadaslarim aralarinda konusup duruyor 80 netten 15 gunde 105 e ciktim falan diye yalan degil zaten boyle tipleri gecen sene cok gordum. Sira arkadasimda denenelerden 60-70 yaparken bu gunki metinden 90 yapti. Umidimi kaybetmiyicem. 60-70 arasi netlerde geziyorum 130 olsa 140 icin 40 gun yetmez diyip umuy keserdim ama 60-70 den 90 yapilir saglam calismayla. Gecen sene son 1 hafta kala 10 net yukselttiysem (kimyayi 0 netten 10 nete cikardim. Simdi yine unuttum hepsini ama 2-3 gunde ustunden gecsem hatirlayip hallederim.

KARDEŞİM YEMİNLE AYNI DURUMDAYIZ bunun lyssi var ne yapacaz bilmiyom mtok istiyorum ama yinede korkuyorum

• Olucak mi

Olmayacak galiba

Olmazsa kendimi keserim :D

Olur olur gecen guzel ruya gormustun

Allah kahretsin bu deneme ne bele

Soyle bi yariscak konuscak iki insan olaydi

Universitede kesin cok yalniz kalcam bu asosyallikle

Mantiginla hareket et

Aci yok

Suan bunlar gecti :D

• Şu aralar boşladım.Yarın itibarı ile toparlayacağım İnşaAllah.
    Mezunken kendimi daha gelişmiş hissediyorum daha yüksek netler,tecrübe bunlar güzel şeyler.
    Elimde bir sürü ygs kitap,deneme var onları nasıl yetiştireceğim diye düşünüp dertleniyorum ara sıra.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.