Şimdi Ara

Mezunlar,içimizden geçenleri yazıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "İçimizden geçenleri"yazmayın,ciddi konu açtım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezunlar,içimizden geçenleri
  • Apotemi, Endemik, Metin Yayınları..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Içim öldü artık.Rahat rahat gezip tiyatro ,sinema, kafe, bar, spor yapmak deli gibi manitaya takilmak istiyorum fakat oyle durumdayım ki bunu yazarken içim "anlatım bozukluğu " yaptın diyor

• ygs
    bölüm denemesi
    deneme
    ygs sosyal
    acaba nasıl geçecek
    ygsden sonra mutlu olup tam gaz lys devam edebileceğim mi
    bla bla
  • astralis o eco roundu vermicekti:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • falımım kullanıcısına yanıt
    Sevgiliniz mi var hocam

• Saç sakal integral

• Bu gun metin yayinlari denemesi olduk. Tam netleri duzelttim derken turkceden 20 mattan 15 net yaptim gec kaldim bide fen sosyal cozenedim. İcimden gecenleri siz dusunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba istanbul hukuka gidince ne yapacağım? Ortam nasıldır?Dersler zor mudur?KArı kız ortam umarım iyidir.

şaka la şu an götüm sandelyenin şeklini aldı.(bir dakika?) bknz:(sınav zamanı namaza başlamak) Karekök Rutin olmayan problemleri ile 80 denemeyi 1 ayda yetiştirebilecek miyim diye.Galiba ritalin reyize abanmak zorundayım.
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba erken çıktınız sınavdan

Çıkmayıp savaşmayı deneyin

• Ortak fen denemesi adlı konum neden kapatıldı

>Aklımda o var şuan
  • Hocam sizi hep görüyorum hep özet,deneme gibi şeyler paylaşıp foruma renk katıyorsunuz,kaç binden mezuna kaldığınızı merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Turhan Durant

Hocam sizi hep görüyorum hep özet,deneme gibi şeyler paylaşıp foruma renk katıyorsunuz,kaç binden mezuna kaldığınızı merak ettim

28k
  • İçimden geçeni değil de genel halimi söyleyeyim.Sınav heyecanı yavaştan sardı.Denemeler kötü geldiğinde neden kaldım diye kendi kendime kızıyorum.İyi gelince de iyiki kalmışım diyorum.Anlık duygu değişimleri oluyor.Ama çoğu gitti azı kaldı.Bu sene inşallah emeklerimin karşılığını alırım(herkes alsın).Bir de söylemeden geçemicem deneme hesaplarken keşke okul sınavlarına daha çok çalışsaymışım diyorum.Bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmezdim.

Onun dışında mezun senem tükürdüğümü yaladığım bi sene oldu.Asla kalmam dedim kaldım.Sosyale çalışıp vakit kaybetmem dedim.Sosyal çalışıyorum.Dersanesiz asla hazırlanamam dedim.Dersanesiz hazırlanıyorum.Sonuç olarak

bi şekilde geldik şu dönemlere.Bundan sonrasını da atlatırız.Bi cesaret kaldık.Sonucu da güzel olur inşallah.Senenin sonunda da iyiki kalmışım diyeceğimiz sonuçlar gelsin

• 420Haxorz kullanıcısına yanıt
    Işe yarıyormu hocam? Zarar verir düzeninizi bozar diyenler var.

• firfave F kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    sınav kazandırtır ama hayatının ilerisini mahvedebilir.Bulmak zor almak zor.Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ritalinin kardeşi "Adderall" türkiyede illegal amerikada yasal.Amerikada ünilerde şeker gibi kullanıyorlarmış kuzenim dedi.Adderall getircekmiş türkiyeye neredeyse hapise giriyormuş.Bİldiğin uyuşturucu.Eğer diyorsan "Bu sınav herşeyim kesinlikle kazanmam gerek sonrasını boşver."Tamam abi sen bilirsin. (imla pert)
  • aga normal odaklanamıyosan şart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.