Şimdi Ara

Mezunlar İçin Ankarada Dershane Önerileri MF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene mezuna kaldım dershane için tavsiyelerinizi bekliyorum hedef odtü

• Up up yardımınıza ihtiyacım var beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezunlarageldik

Up up yardımınıza ihtiyacım var beyler
    UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Foreman

UP

Alıntıları Göster
    Up
  • Beyler bugün kızılaya gittim açıya baktım konuştum 40 binden 4 bin 5 bine çeken bir sürü adam gösterdiler bana arşivden ve 5500 le 7500 arası para istediler denemeler flan geniş çaplı diğer yerlere göre katılım fazla.
    Sonrasında perko diye bir koçluk merkezine gittim istiyenler pm den atabilirim yerini kime ulaşicaklarini numara flan ismi pek duyulmamaış ama kaliteli 4 kisilik gruplarda ders 16000 fiyatı var biraz abartili ama hocalar kaliteli imkanınız varsa değer gibi geldi bana özel ders bire bir koçluk var.
    Matfene gittim açıkçası aralarından beni en az saran bu oldu denemeler kücük çaplı adam yüzüme bizde çok öğrenci var 1 e 1 ilgi yok dedi.Ama köklü bir dershane hocaları tecrübeli 11500 fiyat verdi kaynaklar flan dahil dedi. Fikirlerinize önerilerinize açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezunlarageldik

Beyler bugün kızılaya gittim açıya baktım konuştum 40 binden 4 bin 5 bine çeken bir sürü adam gösterdiler bana arşivden ve 5500 le 7500 arası para istediler denemeler flan geniş çaplı diğer yerlere göre katılım fazla.
    Sonrasında perko diye bir koçluk merkezine gittim istiyenler pm den atabilirim yerini kime ulaşicaklarini numara flan ismi pek duyulmamaış ama kaliteli 4 kisilik gruplarda ders 16000 fiyatı var biraz abartili ama hocalar kaliteli imkanınız varsa değer gibi geldi bana özel ders bire bir koçluk var.
    Matfene gittim açıkçası aralarından beni en az saran bu oldu denemeler kücük çaplı adam yüzüme bizde çok öğrenci var 1 e 1 ilgi yok dedi.Ama köklü bir dershane hocaları tecrübeli 11500 fiyat verdi kaynaklar flan dahil dedi. Fikirlerinize önerilerinize açığım
    up + takip

• Up
  • Mezunlarageldik kullanıcısına yanıt
    Açıya gitme ,bu sene bütün hocaları devlete geçti haberin olsun. Hocalarımız bile dedi bize yani seneye geleceklere söyleyin gelmesinler vs.
  • Emin misin kaliteli hocalar gitti diyosun yani nereye gidicem ben açı çok mantıklı geliyodu
    Hocam 11500 nedir ya
  • Ben biraz daha araştırıp sizlerle paylaşıcam
  • Sembol araştıran var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: batgem6

Sembol araştıran var mı
    Hocam bende kaldım mezuna 48binden bir daha ki sene için bulvarda bulunan fen bilimlerini düşünüyorum tercih döneminden sonra hepsiyle teker teker gidip konuşacağım.. ama ben çok iyi bir temel liseye 8000 lira verip gittim o ücretler biraz fazla geldi bana..
    Hocam açıya gitmeyin. Fizik zumresi bombos kaldi. Yerine kimler gelir bilmiyorum tabi. Eger iyi sinifa giremezseniz ilgi 0. Benden söylemesi.
  • Teşekkürler sınav,final ve birkaç yere daha bakıcam yazarım onlarıda açıya gitme gibi bir fikrim vardı soğudum şuan.Matfenin fiyatı sadece köklü olmasından abartı bir olayı yok varsada ben bilmiyorum.
  • Sembol gibi az şubeli dershanelere değilde daha çok geniş çaplı ve ygs-lys ayarında deneme yapan biryere gitmek istiyorum.
  • Ben de mezuna kaldım daha küçük büro tarzı bi yer arıyorum
  • Benim bildiğim ve adamakıllı bir dershane bulamazsam gitmeyi düşündüyüm bir yer var istediğin gibi ama pek tanınmamış pm atarsan yardımcı olurum.
  • Up
  • Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.