Şimdi Ara

MEZUNLAR TOPLANIN! KAÇ BİNDEN BIRAKTIN KAÇ BİN YAPTIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ne yalan söyleyeyim daha kötü bekliyodum senden, demek ki forumda ömür bitirmesen potansiyelin çok daha fazlaymış. Tebrix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120k dan 21k eşit ağırlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 20 Temmuz 2023; 12:17:17 >
  • say 82k ---------> 28k

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Dostum ben de 320k 120k ve 21k yaptım kalırsan eğer yaparsin hukuk için kararlıysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 20 Temmuz 2023; 12:19:0 >
  • 240k 180 k 240k ilk seneye geri düşürdüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne yazmayı düşünüyorsun hocam

• raste kullanıcısına yanıt
    Sayısal mı

• Ephuz kullanıcısına yanıt

Hukuk yazmayı düşünüyorum siz?

• 100binden biraktim malesef 37k geldi sinav anim kotu gecti mezuna birakacagim.

• say 43k =:> ea 1,1k

• hukuk

• seni tebrik ediyorum malesef benimki olmadi 37k dan mezunum

• 22 yks tyt 18k 22 yks sayısal 40k

23 yks tyt 2104 23 yks sayısal 5176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayısalci_ -- 20 Temmuz 2023; 13:49:54 >
  • bilkentliemir B kullanıcısına yanıt
    neden böyle bir şey yaptın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

hedefim boğaziçine ya da bilkente(tam burslu) girmekti. sayısaldaki yığılmadan korkup mezun senemde eaya kaçtım

• hoppel kullanıcısına yanıt
    Ölüm makinesine saplamışsın hocam

• enesemin28 kullanıcısına yanıt
    evet hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt

O adamda çok "24 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 940 BIN TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESİ" vibeı vardı zaten. Belliydi böyle olacağı.

• Say 41k - 12k

• bilkentliemir B kullanıcısına yanıt

Sayısal 40k sence ea kaça denk hocam ben de sayısal 73kdan bırakıp tm 6k çekmiştim 3 sene önce ama tytm çok kötüydü ilk sene ve ailevi durumlar corona falan kötü etkilemişti. Merakımdan soruyorum eşit ağırlıkta da temel gerekiyor biraz bence çünkü ben lisede hiç görmedim mezun senesinde de yarım yamalak çalıştım yine sayısalcı olup ea çözdüm gibi olmuştu sende de mi böyle durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2023; 12:45:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.