Şimdi Ara

Mezunum mf den tm ye geçsem mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sabancı gelsin orada mühendislik okursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Beyler tartısmaya ne gerek var görüşlerimiz farklı olabilir. Birbirimizr yardımcı olmak amaç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pomar P kullanıcısına yanıt
    evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam kendimi sabancının ea bölümüne atıp ordan mühendisliklere geçiş yalabiliyomuyum böyle bir şey mümkün mü

• Yurtdışına uluslararası ilişkiler ve ya psikoloji okuyarak ta çıkabilirsin bence geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en yakın arkadaşımda başından beri sayısal okuyordu tıp istiyordu ama ilk yıl sıralaması 137k geldi çünkü fiziğe oldum olası soğuktu gel zaman git zaman mezunda tm hazırlandı halinden gayet memnun, hali ise ankara hukuk

• Pisagorunsozlugu P kullanıcısına yanıt
    İyiymiş arkadaşını tebrik ettim

• sayısal mısın sözel misin onun terazisini ben değil sen en iyi kurarsın.Ama eğer ki eşit ağırlıktan sınava gireceksen sana tavsiyem olsun sakın sözel dersleri küçümseme adam gibi çalış onlara da.Burada fen dersleri yok diye sadece matematikle geometriyle yardırırım sanma.Bunlar çevremde sayısaldan eşit ağırlığa kayan 12ler veya mezunlarda gördüğüm hatalar sen dikkat et diye söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomar

Hocam o 2 bölüm boğaziçi hariç diğerlerinde okunursa aç bırakır(kaba tabirle) gibi öyle duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 11 Mayıs 2021; 16:3:36 >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    bence onun kastettiği sıralamayla ilgili mesela 300 bindeki adam da bosta kalmamak için işletme yazıyor.ve evet işsiz kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hergelecee

bence onun kastettiği sıralamayla ilgili mesela 300 bindeki adam da bosta kalmamak için işletme yazıyor.ve evet işsiz kalıyor
    Aslında 300 binden giren de işsiz kalacak diye bir şey yok aksine kendini bağımsız geliştirme şansı olan en iyi bölümler iibf bölümleridir. Lakin düşük sıralamalarda olan kişiler genelde hedefi olmayan okusam yeter kafasında olan kişiler olduğu için kendilerini geliştirmekte de başarısız kalıyorlar.

Arkadaşın dediğine daha doğrusu duyduğu şeye gelince ;

''Boğaziçi hariç diğerlerinde okunursa aç bırakır''

Koç İşletme - 600-700 ler
    Bilkent İktisat - İlk bin
    Bilkent İşletme - 1-3 bin arası (Türkiye 1.si arkadaşımız da burayı seçti.)
    Odtü İktisat İşletme - İlk 15 bin

Yine bir kaç üniversite daha ilk 50 bin ile kapatıyor bu bölümleri 80 milyonluk ülkede ihtiyacı düşünürsek bir üniversite dışında aç kalıyor demek

Dostum tabikide öyle demek istemedim sadece kaba tabirle boğaziçi öneriliyor demek istedim tabikide koça sabancıya laf atacak yücelikte değilim demek istediğim o üni öneriliyor yoksa diğerleride mükemmel elbette

Dostum tabikide öyle demek istemedim sadece kaba tabirle boğaziçi öneriliyor demek istedim tabikide koça sabancıya laf atacak yücelikte değilim demek istediğim o üni öneriliyor yoksa diğerleride mükemmel elbette

• kardeşim bence tmye geçme bu yıl iktisat işletme gibi bölümlerin sıralaması koç boğaziçi bilkent gs odtü vs gibi top yerlerde aşırı yükseldi

eğer olur da bu ünilerin sıralamasına ulaşamazsan ve hukuk da istemiyorsan sıradan bi ünide iktisat işletme okumak zorunda kalabilirsin onun yerine sayısaldan sıradan bi ünide bi bölüm oku önün daha açık olur tmde bu dediğim ünileri kazanmayınca kapılar anında kapanıyor şahsen ben tercih döneminde bin pişman oldum tm seçtiğime

• İstediğin bölüm varsa geç bence. Ben de sayısalım ve 100 tyt ve 31 ayt ile 30 bindeyim tm sıralamasında. Edebiyat çözmeden bile yapılabiliyor sem hesap et gerisini. Matematiğin iyiyse iyi bir üniversiteye gidersin

• Haklısın kardeşim sayısala devam fen zor diye kaçmak yok sıkıcam dişimi

• pomar P kullanıcısına yanıt
    aynen öyle fazla hayalperestlik yaparsak aç kalırız türkiyede yaşıyoruz..

• dostum hayat senin hayatın, bu kararı senin vermen gerekiyor. Hayatını şekillendirecek bir karar ve fevri davranmak başını yakabilir. Tavsiyem kendine 3-5 gün ayır, mesleklere iyice bak ve kendine hangisi uygunsa bir an önce nihai kararını ver ve en azından sınava kadar kararın hakkında en ufak bir acaba bile olmasın kafanda. Çünkü ikisi arasında kalırsan ikisine de yarım yamalak çalışıp bu sefer ikisinden de istediğin yerlere gidememen kuvvetle muhtemel. Umarım doğru kararı verirsin. başarılar...
  • rommero33 R kullanıcısına yanıt
    Hocam fizik ve kimyadan dolayı bir kaçma hissi geldi ama geçti şükür sayısala devam hedefim yüksek inşallah çalışmaya başladım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.