Şimdi Ara

Mf 20k mezun 8 ayda çözdüğüm bütün kaynaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf 20k mezun 8 ayda çözdüğüm bütün kaynaklar

Arkadaşlar acil tavsiye lazım sizce 8 ayda az mı çalışmışım içimde öyle bir his oluştu netlerim şuan 105 tyt 70 civarı ayt geliyor 1 ay daha soru bankası tarayıp son 1 ay full deneme çözmeyi düşünüyorum hedef ham 5k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru demiş ilgi için açılmış bir konu

burada ne tavsiye isteyenler gördüm , umutsuz şekilde netlerim nasıl şu puanı yapar mıyım diyenlerin yanında bu arkadaş pofpoflanmak için konu açmış

aşağı konularda hukuk isteyen biri var 15 ayt mat yapıyor nasıl 20 ayt mat yaparım demiş tavsiye isteme konusu odur.

ben de tavsiye konuları açtım , özel mesajdan yazdım . forumun önde gelen isimleri yardımcı oldu ama bu öyle bir konu değil.

• anne, babasından görmediği ilgiyi olumsuz eleştiri bile olsa forumdan bekliyor. ilgi vermeyin geçin kendisini

• Hocam kafanız mı iyi tavsiye için açtım

• gerçekte olsa kem küm edersin karşımda burda laf söylüyorsun

• kitap sayısı abartılı geldi bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece alt raftan bahsediyoruz değil mi ? Gayet iyi bence. Benim de o civarda.

• Yanlışanlamayınama Y kullanıcısına yanıt

sen kimsin senin karşında kem küm edecem, yalan netlerinin toplamından fazla boyum var benim

• kitap çözeceğine deneme çözsen tr ilk 100 oynuyormuşsun

• Bazen sorguluyorum kendi hedefime oranla çalışmamı. Bu çalışmayla 50k bile hedeflemek ayıp herhalde, basmak lazim biraz.

• Deneme son 1 ay çözerim diye düşündüm günde 2 tyt genel 2 ayt mat 2 ayt fizik atsam yeterli olur 60 ar deneme yapıyor zaten piyasada o kadar kaliteli deneme vardır

• doğru demiş ilgi için açılmış bir konu

burada ne tavsiye isteyenler gördüm , umutsuz şekilde netlerim nasıl şu puanı yapar mıyım diyenlerin yanında bu arkadaş pofpoflanmak için konu açmış

aşağı konularda hukuk isteyen biri var 15 ayt mat yapıyor nasıl 20 ayt mat yaparım demiş tavsiye isteme konusu odur.

ben de tavsiye konuları açtım , özel mesajdan yazdım . forumun önde gelen isimleri yardımcı oldu ama bu öyle bir konu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 16 Nisan 2023; 21:37:48 >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Hocam zamanım çoktu bütün arkadaşlar üniye geçti ben kitaplara abandım herkes bu kadar çözemez günde 8 saat civarı çalıştım 8 ay boyunca

• Ne ilgisi tanımadığım kişilerin ilgisini napıcam sınava az kalmışken fikir almak istedim böyle böyle forumu bitirdiniz geçmiş olsun daha çok tartışırsınız tıp maaşlarını

• helal olsun osurukçu çoğumuz alttaki raftaki kitap saysıs kadar bitirdik

sınavın qmına koyacağına inanıyorum iyi forumlar

unutma ki çok çalışan insan her zaman az çalıştığını düşünmeye meyilli olduğu için çalışkandır bu düşünce tarzı seni çalışkan yapan şey

• Hocam yani tanımadığınız bir kişiyle bile bu kadar sıkıntı yaşıyorsanız pek mutlu olamazsınız hayatınızda başarılar ihtiyacın olucak gibi

• Msü kaç hocam

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Bakmadım sadece ortamı görmek için girdim çok bi anlamı yok geçen sene 5k yapan arkadaşım sınavda 20k yaptı 15k yapan arkadaşım 6k yaptı çok takmayın denemeleri önemli olan tyt sonucu

• Yanlışanlamayınama Y kullanıcısına yanıt

Hocam geçen sene bu sıralar netleriniz nasıldı.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

65 ayt 90 falan tyt diye hatırlıyorum

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Emin değilim ama yanıltmak gibi olmasın üstünden 1 yıl geçmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.