Şimdi Ara

MF-3 14 Bin Sıralamada Tıp Fakültesi Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum tercih dönemindeyiz. 14 binlerdeyim dediğim gibi diş hekimliği yazmayı düşünüyordum başta. Daha sonra tıp da düşünmeye başladım. İzmir'de yaşıyorum ve çok fazla il dışına çıkmışlığım da yok. Üniversiteleri ve şehirleri tanımadığım için tercih yaparken zorlanıyorum. Rehberlik hocalarımdan da yeterli desteği bulamadım bu konuda. En güzel yorumların üniversitede okuyan veya o şehirde yaşayan arkadaşlardan geleceğine inanıyorum.

Listemde;
    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi
    Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi
    Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi
    Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi
    Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi
    Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi
    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi

gibi üniversitelere yer vermeyi düşünüyorum. Bu üniversitelerle, yurtlarla, kampüsleriyle ilgili genel bilgiler verebilir misiniz ? Bir de İzmir'de yaşıyorum çok sosyal bir insan olmasam da bu şehirlerden hangilerinde daha çok rahat ederim ? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Aynı durumdayım. 13820 sıralamam. Dediğin tarzda bir tercih Listem var aynı üniversiteler. Bu sıralamanın dezavantajı da bu. Bilinmezliğe bi yolculuktayız bu tercih döneminde. Kesinlikle o üniversitelerde okuyan kişilerin fikirleri ve tavsiyeleri lazım. Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Giresun tıp da okuyorum. Üniversitenin imkanları yetersiz ,kampüs yapılacak(!)
    http://www.karadenizinsesi.com.tr/giresuna-dev-saglik-kompleksi-9718h.htm Ama hocaları gayet iyi. Öğrenci sayısı az olduğundan sizinle ilgilenme durumları fazla. Şehir üniversite öğrencilerine uyum sağlayamamış hal de. Öyle ki kampüs bu sene de açılmazsa ben de yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Sıralamana gelecek üniversitelerden en iyisi Erzurum'dur. Ama şehir olarak aynı şeyi söyleyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: risasmus

Ben Giresun tıp da okuyorum. Üniversitenin imkanları yetersiz ,kampüs yapılacak(!)
    http://www.karadenizinsesi.com.tr/giresuna-dev-saglik-kompleksi-9718h.htm Ama hocaları gayet iyi. Öğrenci sayısı az olduğundan sizinle ilgilenme durumları fazla. Şehir üniversite öğrencilerine uyum sağlayamamış hal de. Öyle ki kampüs bu sene de açılmazsa ben de yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Sıralamana gelecek üniversitelerden en iyisi Erzurum'dur. Ama şehir olarak aynı şeyi söyleyemem.

Hocam öncelikle yorumun için teşekkürler. Erzurum benim de kafama yattı fakat Türkçesinin olması zor, İngilizcede de zorlanırım diye düşünüyorum ve korkuyorum açıkçası tıp eğitimi zaten zorlu bir eğitim. Ordu veya Zonguldak hakkında bir bilgin var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mettoman35

quote:

Orijinalden alıntı: risasmus

Ben Giresun tıp da okuyorum. Üniversitenin imkanları yetersiz ,kampüs yapılacak(!)

Hocam öncelikle yorumun için teşekkürler. Erzurum benim de kafama yattı fakat Türkçesinin olması zor, İngilizcede de zorlanırım diye düşünüyorum ve korkuyorum açıkçası tıp eğitimi zaten zorlu bir eğitim. Ordu veya Zonguldak hakkında bir bilgin var mı ?

13.600 ile almış. Yine kontenjan artışı olacaktır zaten. Ordu'da tıp 2011-2012 de açılmış. Yeni açılmış üniversitelerin vereceği imkan sınırlı oluyo tabi. Ama Ordu şehir olarak da doğru politikalar uygulamakta. Üniversitesinin de hızla gelişeceğine eminim. Ama şuan yakın zamanda açılmış olmanın verdiği olumsuz şartları mevcut. Bülent Ecevit hakkında çok bilgim yok ama eski bir üniversite sonuçta. Sistem oturmuş halde. Tabi yanı başında İstanbul'la Ankara var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risasmus -- 14 Temmuz 2014; 16:47:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.