Arkadaşlar malum tercih dönemindeyiz. 14 binlerdeyim dediğim gibi diş hekimliği yazmayı düşünüyordum başta. Daha sonra tıp da düşünmeye başladım. İzmir'de yaşıyorum ve çok fazla il dışına çıkmışlığım da yok. Üniversiteleri ve şehirleri tanımadığım için tercih yaparken zorlanıyorum. Rehberlik hocalarımdan da yeterli desteği bulamadım bu konuda. En güzel yorumların üniversitede okuyan veya o şehirde yaşayan arkadaşlardan geleceğine inanıyorum.
Listemde; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi
gibi üniversitelere yer vermeyi düşünüyorum. Bu üniversitelerle, yurtlarla, kampüsleriyle ilgili genel bilgiler verebilir misiniz ? Bir de İzmir'de yaşıyorum çok sosyal bir insan olmasam da bu şehirlerden hangilerinde daha çok rahat ederim ? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
up up
valla sosyal hayatını zonguldağın bilmemde tus sıralamasında cerrahpaşadan hemen gelerek 2. di galiba iyi bi okul herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: coco_
valla sosyal hayatını zonguldağın bilmemde tus sıralamasında cerrahpaşadan hemen gelerek 2. di galiba iyi bi okul herhalde
Şehir ve kampüs hakkında pek bir bilgim olmadığı için düşünüyorum hocam ya. Batıdan çok çıkmamış bir insanım ondan bilmiyorum yani biraz da
ben 13012.'yim namık kemal düşünüyorum sadece.
Mettoman35M
kullanıcısına yanıt
ya hocam tıp için her yere git demişti bizim aile hekimi kendisi eskişehir osmangazi mezunu ordan gurbeti yaşamış adam yinede sen bilirsin ama puanın zonguldağa tutuyorsa git alışırsın be
quote:
Orijinalden alıntı: coco_
ya hocam tıp için her yere git demişti bizim aile hekimi kendisi eskişehir osmangazi mezunu ordan gurbeti yaşamış adam yinede sen bilirsin ama puanın zonguldağa tutuyorsa git alışırsın be
Valla hocam genel kanı öyle zaten git diyor herkes :D