Şimdi Ara

Mf-3 6800'le gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs derecem 1500. Ygs'ye kadar hiç lys çalışmadım, ygs iyi geçerse bir şekilde gaza gelir hallederim diye düşündüm hep. İyi bir ygs temelim olduğu için ygs iyi geçti ama sonrasında işler hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Ygs'den sonra hiç motive olamadım, yani diyebilirim ki günde 2 saat bile oturup düzenli çalışmadım. Özellikle lise4 konularım inanılmaz eksikti ve sonucunda beklenildiği gibi güzelim dereceyi 6800e kadar indirdim. İnanıyorum ki çalışsam çok daha iyisini yapabilirdim ancak 1 sene daha riske atmayı hiç gözüm kesmiyor açıkçası. Tıp fakültesi istiyorum, çocukluğumdan beri hayalim bu. Sizce gitmeli miyim yoksa 1 yıla daha değer mi hayallerim için, eğer gidersem bu dereceyle nereye giderim ne tavsiye edersiniz. Gerçekten çok kararsızım ve zor bir durumdayım yardımcı olursanız çok memnun olurum
    Edit: Aklımda 19 mayıs ve selçuk üniversiteleri var şu an. 2sinden birinde okuyan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi duymak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker10 -- 7 Temmuz 2013; 13:42:32 >

• Bir yıl sonra sınavının yine böyle geçeceğinin bir garantisi yok.

En kötü senaryoyu söyleyeyim sana. Tıp yazarsın, gelir ve gidersin. Eğer içinde bir ukte kalmışsa ikinci sene dondurur yine sınava girersin. Garantiye almış olursun kendini.
  • cukurova tip dusunebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnce kardesım yaz gıt hayalındekı meslek tıp mıs benım gıbı kararsız degılsın kararsız olsan kal derdım ama tıp dıyorsun aldıgın puanla busene izmir katıp celebı maltepe tıp tam burslu belkı antalya tıp gelır 6000 den sonrakı tum tıplar gelır ona gore karar ver puanını heba etme derım yaz ve gıt ıyı sehırlerın tutuo zaten izmir eskişehır konya vs...
  • Hocam sen çalışmadan böyle yaptıysan çalışırsan sanırım birinci olabilirsin.
  • ygs tamamen sans isi bu sene 1500. olmussun seneye 15000 bile olamayabilirsin bu riski almak istiyorsan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.