Şimdi Ara

MF-4 20-25 K OLANLAR NE TERCİH ETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜNİVERSİTE-BÖLÜM ŞEKLİNDE SÖYLERMİSİNİZ..

• Odtü kıbrıs ee ve bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü metalurji gelecek heralde 21k
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    dostum herhangi bi ilgin varmı ? yoksa odtü diyemi yazdın bilgilendirirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhanyrdm

dostum herhangi bi ilgin varmı ? yoksa odtü diyemi yazdın bilgilendirirmisin.

meslek güzel geldi makine,metal işlerine ilgim vardır her zaman.İş imkanı da bol yani jeoloji,çevre,gıda gibi dandik(Türkiyede) mühendisliklerden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 23 Temmuz 2017; 16:28:49 >
    anladım dostum teşekkür ediyorum :)
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 27 k yım agü inşaat yazdım :/
  • Kayseri ilgimi çekmiyor ama agü'nün imkanları güzel yazılabilir.YTÜ TÜRKÇE inşaat da yazabilirsin bence bi araştır hangisini yazmalıyım diye.
  • 22k marmara bilgisayar
  • gkhanyrdm kullanıcısına yanıt
    imkanları için yazacağım ama kayseride 5 sene okumak :/ ytü de giderek itibarını kaybediyor deniyor kime sorsam kötülüyor. Bazıları istanbul için yazılır diyor . feto soruşturmasından hocalar içeri alınmış ama, abdullah gülün adıda ilerde sıkıntı çıkarır mı :/

• abdullah gülden bişe çıkcağını düşünmüyorumda ytü tercih ederdim ortamdan dolayı.Ayrıca köklü bi üniversite oraya gidemeyenler orayı kötülüyo.
  • Hacettepe neden düşünmüyosun dostum
  • Hocam marmara iyi mi sence araştırdığın kadarıyla

• nükleerbaslıklıkız kullanıcısına yanıt
    marmarayı hiç araştırmadım ama hacettepeyi araştırdım ve gayet iyi detay sorarsan açarım biraz.
    hocam 26k dayım hacettepe gelmiyor ya
    22k dediysem 22.5 tam olarak dostum. Hacettepe yükselişte olduğu için gelmeyeceğini biliyorum zaten.Yoksa gerçekten iyi bir üniversite.
    Valla hocam burada yerin dibine sokuyorlar ama araştırdığım kadarıyla benim beklentilerimi karşılayabilir diye düşünüyorum. Başarılı mezunlar ile iletişime geçtim ve onlardan görüşler aldım. Unutma başarılı olmak istiyorsan başarılı mezunlarla iletişime geç. Yoksa 2 2.5 ortalama ile bölümü bitirmiş öğrenci tabiki de üniversite ve bölüm hakkında kötü konuşur. Suçu kendinde değil üniversitede arar.
    Gelmez odtu metalurji 21k

valla bende 22.2yim gelmiyo ama ytü haberleşme düşünüyorum bi düşün sende bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.