Şimdi Ara

mf 4 7552 mf 3 8128 TERCİH LİSTEM sizce neresi gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoes26 -- 15 Temmuz 2013; 1:16:48 >

• acikta kaldin
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    bi daha bak bakalım
  • İtü uçak gelir
  • İnş dostum en çok o tutsun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakoes26

İnş dostum en çok o tutsun istiyorum

Bende o bölümü okumak isterdim Hakkında hayırlısı olsun umarım gönlündeki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

sen ne yazmak istiyosun inşallah istediğin yerleri tutuyodur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

sen ne yazmak istiyosun inşallah istediğin yerleri tutuyodur

Mantığımla kalbim arasında çatışma yaşıyorum Özü bilgisayar yada Ytü metalurji istiyorum hangisi gelirse artık.

• selçuk tıp bence. uçağın ingilizcesi kapandı. 5 veya 6 binle kapatır diye düşünüyorum. hakkında hayırlısı olur inşallah
  • marmara diş tabi
  • selçük gelir
  • General G kullanıcısına yanıt
    ingilizcesi bile 7687yle kapatmıştı geçen sene 5-6 bine düşmesi çok olası gözükmedi bana sen neye dayanarak 5-6 bin diyosun ?
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    arkadaşım mf3 8128 farkındaysan kontenjanlar bile artmışken 14binlik bölümü tutacağını düşünmen saçma değil mi o zaman herkes açıkta kalır adamlar 10bin olup o 15 binlik bölüme tutar diyolar sen 8 bin deki adama 14 bindeki bölümü tutar diyosun saçma
  • up
  • quote:

ingilizcesi bile 7687yle kapatmıştı geçen sene 5-6 bine düşmesi çok olası gözükmedi bana sen neye dayanarak 5-6 bin diyosun ?

talep artıyor uçağa son yıllarda. ayrıca kontenjanı çok az. benimki sadece tahmin dostum. ama geçen sene ingilizcesi o sırayla kapattıysa girebilirsin belki. ben daha iyi bi sıralamayla kapatmıştır diye düşünmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.