Şimdi Ara

mf-4 ilk 40 000 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lys mat: 37 net
    Geometri 17-18 net :(
    Mf 4 turunden tercih yapıcam acaba ilk 40 bin icin fenden kac yapmalıyım? her testinden 20 yapmam yeterli olur mu? Moralim cok bozuldu özellikle geonun bu kadar kotu olmasına ve o basit mat sınavından 37 yapmama :(

• YGS-1 ham puanın 400 civarında olmalı.

Ham MF-4 puanında ilk 40000'e girmen için, geçen yılki verilere göre MF-4'te ham 385 civarında yapman gerekiyormuş.

Birey'in sitesinden hesapladım. LYS-2'de 3 testte de 20 net civarı yaptığında bu şartı sağlayabiliyormuşsun.

Tabii burada ham MF-4 puanı üzerinden konuştuk. Okul puanını söylememişsin. Okul puanının da eklenmiş olduğu Y-MF-4'te ilk 40000 için daha fazla net de gerekebilir. Ayrıca yine de bu tür verilere çok bağlanmamanı öneririm. Ne olacağı belli de olmaz. LYS-2'de bütün testlerde yapabileceğinin en iyisini yapmak için kas.
  • okul puanım 65 falandır tahminen
  • 0,15 katsayılı okul puanının da eklenmiş olduğu Y-MF-4'te ilk 40000 için geçen yılki verilere göre MF-4'te toplam (ham + okul) en az 455 civarı yapman gerekiyormuş.

455 - 65 = 390 (ham MF-4)

Fizik testinden aşağı yukarı 25 net, öteki testlerden de aşağı yukarı 20'şer net çıkarman durumunda, bu şartları yaklaşık olarak sağlayabiliyormuşsun.

Tabii bunda geçen yılki verileri baz aldık. Bunu sadece en kötü olasılık olarak gör ve haftaya LYS-2 testlerinde yapabileceğinin en iyisini yapmak için kas. Yani bu verilere çok da bağlanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 19 Haziran 2011; 20:22:06 >
  • bende öyle yapıcam ama ben rahat olur diye bakıyodum hep çünkü ygs 47bin ve önümde 10bin tm olsa ygsde kendimi hep 35-37bin olarak görüyodum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.