Arkadaşlar şuan lise 3. sınıftayım Teknik lisede okuyorum bölümüm elektronik ama gelgelelimki derslerle pek bir alakam yok matematik zayıf biyoloji iyi kimya sıfır zaten fizik de idare eder durumda ama ben Tm ye geçmek istiyorum çünkü dersane sınavlarında Türkçeden hiç yapmasam 40 sorudan 33-35 arası net çıkartıyorum(çalışmadığım halde) sosyal biraz daha düşük ama o da iyi sayılır şimdiki hedefim Hukuk yani öss de en aşşağı 340-350 arası almam gerekiyor ama bu dönem dersaneye MF grubu olarak yazıldım dolayısıyla TM ye geçemiyorum bu seneliğine (Bu arada kitap okumayı coğrafyayı felan seviyorum aynı zamanda felsefeyide öyle) Matematik'den özel ders alıyorum yani onu düzelticem ama bu dönem çalışmaya başlasam dil anlatım , edebiyat, coğrafya,Felsefe yi öss de 350 puan yapacak kadar ilerletebilrmiyim bu 1.5 senede ? Hadi kazanamadım diyelim 1 sene daha girdim sınava en azından 2.5 sene bu süre zarfında düzeltebilirmiyim derslerimi şuan edebiyat 0 coğrafyadan bişeyler biliyorum ve felsefeye karşı da ilgim var ayrıcada yarıyıl tatili bitmeden hızlı okuma kurslarınada giedeceğim(Bence hızlı okumanın bana baya bir faydası olur sözel derslerde)TM ci arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme