Fende ben sıçtıysam gerisini düşünemiyorum DÜŞECEK DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM.HERKESTEN AYRI BİR SES ÇIKIYOR FEN SORULARINDA.
quote:Orijinalden alıntı: 480mrt Fen kolay değildi, geometri de geçen seneye göre kolaydı. Nasıl olcak o iş? Geometriyle feni nasıl bir tutuyorsun mf 3 e geometri etki etmiyor neredeyse mf 3 kesin düşecek bence.
kry94 kullanıcısına yanıt 70-80 arası değişecek. @DrGöksel mf puanları demiş başlıkta, mf3 dememiş. Geometrinin tek doğru düzgün etki etmediği puan türü de mf3.
quote:Orijinalden alıntı: 480mrt 70-80 arası değişecek. @DrGöksel mf puanları demiş başlıkta, mf3 dememiş. Geometrinin tek doğru düzgün etki etmediği puan türü de mf3. mf 4 de de aynı şekil fizik kimya zordu arkadaşım fizik mf 4 e geodan fazla etki eder mf 2 ye de.Senin dediğin olsa olsa mf 1 için olur yani.
kry94 kullanıcısına yanıt basitti demedim zaten? @DrGöksel mf4'e etkisi fizik %14, geometri %11. Ve geometride bu seneyle geçen sene arasında uçurum var, fizik için aynısını söyleyemeyiz. ,
quote:Orijinalden alıntı: 480mrt basitti demedim zaten? @DrGöksel mf4'e etkisi fizik %14, geometri %11. Ve geometride bu seneyle geçen sene arasında uçurum var, fizik için aynısını söyleyemeyiz. , Ygsdeki puan düşüşü o farkı kapatabilir.Mf puanlarından mf3 ve mf 2 kesin düşer.Mf 1 ve mf 4 en fazla aynı kalır bence.
mf puanları kesin düşer. ygs 440 puan 6k fark ettirdi geçen seneye göre. mat geçen seneye göre kolaydı ama yakındı. fen zordu yine puan düşer.