Şimdi Ara

MF SAY 32K CENG TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dediğiniz bölüm kaliteli arastirdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Hocam cerrahpasa gelmez gibi.Aybu icin ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: conall_rett

Hocam cerrahpasa gelmez gibi.Aybu icin ne dersiniz?
    Hocaları ODTÜ çıkışlı genelde ve hocaları ilgili olmaya çalışıyor diye okumuştum forumda aybü ceng yazabilirsiniz bence yine de girin bakın hocalarına vs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • culcaster3434 C kullanıcısına yanıt
    Dikkat et bölüm kaliteli diyor

• TiredDemocrat kullanıcısına yanıt
    Saolum hocam

• Ankara'daki cengler hakkında konuşabilirim: Aybü öneriyorum.

-Başkentten zaten uzak dur bence, ben tercih dönemimde çok araştırıp hiç iyi şeyler görmemiştim.

-Gazi mühendislik konusunda hiç fena bir okul değil sanırım ama hala Türkçe eğitim vermesi büyük bir eksi. Hem kendi dil donanımın eksik kalır, hem diplomanda Türkçe bölüm mezunu yazar, hem Türkçe bölümden İngilizce bir bilgisayara yatay geçiş şansı bile verilmiyor mesela.

-Ankara Üni benim gördüğüm kadarıyla sırf başka bölümleriyle isim yaptığı için sırlama olarak önde şu an. Hocalarda bilgisayar mühendisliği mezunu olan pek kimse göremedim, bölüm tam İngilizce olmasına rağmen hocalar Türkçeye geçip öyle anlatıyor deniyor, kampüsü çok çok kötü bir konumda.

Aybü'nün eğitim geçmişi iyi ve dinamik bir kadrosu var, müfredat programı iyi, kampüs merkezi bir yerde, hem eğitim dili İngilizce hem hocalar tam anlamıyla buna uyuyor. Bence AÜ'nün de önünde olması gereken bir okul.

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt

İÜ Cerrahpaşa ve YTÜ için kısmi % 30 İngilizce deniyor. Bu Türkçe eğitim olmuş OLMUYOR sanıyorum?

Bu bölümlerden kendi aralarında ve %100 İngilizce olanlara yatay geçiş hususunda bir engel var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ceng yazarsanız üzülürsünüz burdaki insanların yorumuna kapılıp karar vermeyin “ben dahil” diş hekimliğini öneririm bende düşünüyorum tıp gelmiyor ne yazık ki :/

• Neden hocam

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: conall_rett

Neden hocam
    Hocam boşverin siz istediğinizi yazın ceng gibi bir bölümü isteyerek yazdıktan sonra pişman olmak da ne bileyim her sene ztn rağbet artıyor 3 4K atlama yapıyor bu sıralamadaki cengler. İlerde tıpın yerini tutarsa şaşırmam

Edit: Tabi tıpın yerini tutması biraz zor ama iddialı bir bölüm old düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredDemocrat -- 2 Ağustos 2021; 11:41:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TiredDemocrat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bakalım hayırlısı

• Ankara Ceng icin fikirler??

• Gazi Ceng icin fikir??

• up

• Uppp

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

İÜ Cerrahpaşa ve YTÜ için kısmi % 30 İngilizce deniyor. Bu Türkçe eğitim olmuş OLMUYOR sanıyorum?

Bu bölümlerden kendi aralarında ve %100 İngilizce olanlara yatay geçiş hususunda bir engel var mı?

Kendi aralarında değil ama %30 İngilizce bölümden bile %100'e geçilmiyor maalesef. Ve evet Türkçe eğitim olmuyor kağıt üstünde ama okulda tamamen Türkçe de veriyor olabilir hocalar, o okuldan okula değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.