Şimdi Ara

MF SAY 32K CENG TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.düşündüklerim:
    -Cerrahpasa Ceng
    -Aybu Ceng
    -Ankara Ceng
    -Gazi Ceng
    -Baskent Ceng
    -Marmara Ceng
    -Eskisehir Ceng
    Bunlardan hangilerini seçmemi onerirsiniz?? veya bunlardan farklı olarak hangi ünileri onerirsiniz??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• culcaster3434 C kullanıcısına yanıt
    Hocam o bölümü hiç arastirmadim ilgim de çok yok

• Uppp

• cerrahpaşa

• probiyotikcorba P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de araştırdım beğendim açıkçası.O üniversiteden bir temasiniz var mi?

• conall_rett C kullanıcısına yanıt

yok ama saydıklarınızın arasında istanbul'da olan tek okul marmarayı saymazsak.(teknoloji fakültesi olduğu için) O sebeple onu söyledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    EA 250K İLE YTÜ CENG OKUMAK
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • probiyotikcorba P kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim başka öneriniz varsa yazabilirsiniz mutlu edersiniz :)

• Up

• Neyi seçersin bilemiyorum ama istanbul üni ve Marmara üni (Teknoloji̇ diye Marmara) seçme .Ayrıca Marmara full meslek mezunu dolu onlar ek puanla oraya giriyor rekabet isteği yüksek olan birisi için yeterli değil, eğitim aynı diyorlar ama uygulama ağırlıklı bu bence kötü bir etken.İstanbul için akademisyenleri çok zayıf ve okuyanlar adına bakarak seçiyor ceng furyasıyla,evet iyi öğrenciler var ama memnun olmayan çok fazla . Üstelik istanbulda ama iğrenç bir konumda deprem bölgesi avcılarda ,eğitim olarak da vasat üstü olduğunu biliyorum okuyan bir arkadaşım söylüyor hatta iş hayatında istanbul üni yazınca millet itü sanıyormuş ondan sonra söyleyince burun kıvırıp peki diyorlarmış.Ben olsam Abdullah Gül üniversitesi bilgisayar mühendisliği seçerdim bu sıralamaya gayet kaliteli kadrosu ve eğitimi de çok övülüyor Kayseri nasıl bir şehir bilmiyorum İstanbulluyum doğma büyüme ama Kayseri’de yaşayabilirsen bence listene o da girsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 1 Ağustos 2021; 23:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• culcaster3434 C kullanıcısına yanıt

Yine geldi allahın trollü

• Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Hocam abdullah güle giden cevremden insanlar var siyasi olaylar yüzünden çok gün yüzüne cikarilmayacak gibi...malesef ama kadrosu siralamaya göre kaliteli biliyorum

• Yazanlar için çok teşekkürler uppp

• Aybü veya Cerrahpaşa

• Hocam cwrrahpasa veya aybuden temaslarınınz var mi? arkadaş olur akraba olur tanidik olur

• 32 K Sıralama için öncelikle tebrik ederim.
    İstanbul ve ceng - devlet ana kriterler ise, İÜ Cerrahpaşa tek seçenek zaten. Ki o da bu yıl 30 Bin altına çekebilir gibi...
    Avcılar ve fakültenin konumu ile ilgili yorumlara katılmıyorum. Metrobüs ana istasyonunun hemen karşısında bulunan bir fakülte lokasyonu kolay kolay bulunmaz. En hızlı şekilde her yere trafiğe takılmadan ulaşabilirsiniz. Avcılar da merkezi ve hareketli bir yerdir. Deniz otobüsü bağlantısı dahi vardır.
    Mühendislik fakültesi 3-4 Yıllık yeni. bir bina diye bilgi aldım.
    Hazırlık da Hadımköy de Alkent 2000 in içerisinde bir lokasyon da imiş. İlk yıl İngilizce hazırlığı orada alacak öğrenciler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 2 Ağustos 2021; 0:32:56 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.