Şimdi Ara

MF SAY 32K CENG TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam teknoloji fakültesi ve mühendislik fakültesinin farklarını araştırmış birisi olarak marmara tek. fakültesi yazılabilir bence,köklü bir okul imkanları çok iyi teknoloji fakültesi olduğu için okul size staj bulacaktır(anlaşmalı şirketleri var), benim aklıma yattı şahsen teknoloji fakültesi eğer dandik bir üni olsaydı yazma derdim ama marmara gibi köklü bir üniversitenin teknoloji fakültesi yazılır bence istanbulda olması büyük artı ayrıyeten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ankara düşünüyorsanız başkent olabilir.

• darknight36 D kullanıcısına yanıt
    Neden hocam??

• quote:

Orijinalden alıntı: arthurdent42

Ankara'daki cengler hakkında konuşabilirim: Aybü öneriyorum.

-Başkentten zaten uzak dur bence, ben tercih dönemimde çok araştırıp hiç iyi şeyler görmemiştim.

-Gazi mühendislik konusunda hiç fena bir okul değil sanırım ama hala Türkçe eğitim vermesi büyük bir eksi. Hem kendi dil donanımın eksik kalır, hem diplomanda Türkçe bölüm mezunu yazar, hem Türkçe bölümden İngilizce bir bilgisayara yatay geçiş şansı bile verilmiyor mesela.

-Ankara Üni benim gördüğüm kadarıyla sırf başka bölümleriyle isim yaptığı için sırlama olarak önde şu an. Hocalarda bilgisayar mühendisliği mezunu olan pek kimse göremedim, bölüm tam İngilizce olmasına rağmen hocalar Türkçeye geçip öyle anlatıyor deniyor, kampüsü çok çok kötü bir konumda.

Aybü'nün eğitim geçmişi iyi ve dinamik bir kadrosu var, müfredat programı iyi, kampüs merkezi bir yerde, hem eğitim dili İngilizce hem hocalar tam anlamıyla buna uyuyor. Bence AÜ'nün de önünde olması gereken bir okul.

Hocam ben de 41k yaptım. AYBÜ bilgisayar 41.5 ile kapatmış. Gelme ihtimali çok düşük. Bu yıl ise yazılım mühendisliği açmış.

Eskişehir Osmangazi CENG seçmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPlayer

Hocam ben de 41k yaptım. AYBÜ bilgisayar 41.5 ile kapatmış. Gelme ihtimali çok düşük. Bu yıl ise yazılım mühendisliği açmış.

Eskişehir Osmangazi CENG seçmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz?

Alıntıları Göster

Ben yazılım mühendisliği bölümüne çok sıcak bakmıyorum, AYBÜ'de veya başka bir okulda pek öneremem. Osmangazi hakkında forumda bilgiler gördüğümü hatırlıyorum ama detaylı aklımda kalmadığı için yanlış yönlendirmiş olurum, sadece şimdi baktım da eğer ayrı bir İngilizce bölümü yoksa bölüm Türkçe gibi görünüyor. Bu biraz eksi diye düşünüyorum.

• quote:

Ben yazılım mühendisliği bölümüne çok sıcak bakmıyorum, AYBÜ'de veya başka bir okulda pek öneremem. Osmangazi hakkında forumda bilgiler gördüğümü hatırlıyorum ama detaylı aklımda kalmadığı için yanlış yönlendirmiş olurum, sadece şimdi baktım da eğer ayrı bir İngilizce bölümü yoksa bölüm Türkçe gibi görünüyor. Bu biraz eksi diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Eksi kısmı mesleki gelişim açısından mı diploma açısından mı hocam? Eğer sorun mesleki gelişim ise bölüm %30 ingilizce ve bilişim derslerinin tamamı ingilizce nerdeyse. Yani meslek açısından ingilizce eğitim alıyorsunuz.

• quote:

Eksi kısmı mesleki gelişim açısından mı diploma açısından mı hocam? Eğer sorun mesleki gelişim ise bölüm %30 ingilizce ve bilişim derslerinin tamamı ingilizce nerdeyse. Yani meslek açısından ingilizce eğitim alıyorsunuz.

Alıntıları Göster

Diploma, stajda ingilizce eğitim şartı isteyen yerler, %100 ingilizce bölüme yatay geçiş bile yapamayacak olmanız gibi şeyler hocam. Yani en basidinden 4 üstünden 4 ortalama bile yapsanız teknik olarak İngilizce eğitim veren bir bilgisayar bölümüne başvuru yapmanıza izin verilmiyor.

• quote:

Diploma, stajda ingilizce eğitim şartı isteyen yerler, %100 ingilizce bölüme yatay geçiş bile yapamayacak olmanız gibi şeyler hocam. Yani en basidinden 4 üstünden 4 ortalama bile yapsanız teknik olarak İngilizce eğitim veren bir bilgisayar bölümüne başvuru yapmanıza izin verilmiyor.

Alıntıları Göster

çoğu üni kendi hazırlık sınavını geçerseniz yatay geçişle alıyor hocam.

stajlarda ingilizce şartı çok aranıyor mu? hiçbir bilgim yok...

• quote:

çoğu üni kendi hazırlık sınavını geçerseniz yatay geçişle alıyor hocam.

stajlarda ingilizce şartı çok aranıyor mu? hiçbir bilgim yok...

Alıntıları Göster

Birçok iyi üni kabul etmiyor hocam

MF SAY 32K CENG TAVSİYESİ

• quote:

Birçok iyi üni kabul etmiyor hocam

Alıntıları Göster

Birçok iyi üni zaten benim sıralamamdan da yatay geçiş almıyordur hocam. Bu fotoğrafını attığınız üniversite hangisi mesela?

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.