Bildirim
MF3 28.400 / YGS2 20.400 Ne YAPMALIYIM SİZCE
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yardım lütfenn -
yok mu önersi olan ? -
Sen ne istiyosan onu yap bence sonuçta mezun olduktan sonra severek yapacağın bir işin olsun. -
ftr istemediğim bişey değil ama çok daha iysini yapabileceğime inanıyorum o yüzden aklımın bir köşesinde hep kalmakta var çok arada kalıyorum ya ftr ye gidip ünide pşman olursam gittm diye -
o zaman bence ftr okuyan bir tanıdığın varsa ftr ile ilgili aklındaki soru işaretlerini gidermeye bak -
var ama geleceği hakkında herkes soru işaretleri var diyo. çok fazla alım yapılıyo 2 3 sene önce 500 kişi falan alırken bu sene 3000nin üstünde alım var -
Bence hayalindeki meslek oysa yaz geleceği tamamen sana baglı sen kendini geliştirir başarılı olursan kendini öne cıkarabilirsen her türlü işini bulursun fakat sen sadece çok tercih görüyor diye maaşıda iyidir diye istiyosan bi daha düsün derim tabi ki maaş cok tercih edilmesi önemli ama senin o bölümü ne kadar çok okuyup okumamak istediğin daha önemli sonra pişman olursun mesela bnm dis okuyup 3. sınıfta bırakan sonra koçta endüstriyi 3.sınıfta bırakan diye duydugum insanlar var illaki bir hayalin vardır o neyse onun peşinden git ftr ise onu seç! -
Hocam senin aklında, ilgi alanında hangi meslek varsa her zaman için ona yönelmeye çalış. Örneğin mühendislik istiyorum ama sağlık alanında maaşlar çok iyi gibi bir düşünceye kesinlikle kapılma. Zaten bir işi severek yaptığın zaman maddi ve sosyal açıdan da istediğin yerlere geleceksindir. Kolay gelsin, başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X