Şimdi Ara

MF3 5.5 K MUALLAKTAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKDENIZ OSMANGAZI OMU ARASINDAN BI SECIM YAPCAM KENDIM SAMSUNDA YASIORUM AILE DOLAYISIYLA DIREK OMU YAZ DIOR HANI ZOR FLN SIZCE NE YAPABILIRIM TECRUBELILER FİKRİNİ PAYLASABILIR MI

• Omu yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neye göre dedin hacı :)
  • esk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 eylül ;)
  • hacı orayı dırek ıptal ettım hayvan gıbı sıstemı varmıs oyle o okul nasıl bıtcek hacı :)
  • ya valla 1 soru daha yapsam ege olucaktı işte şimdi sürünüyorum duydum 9 eylül çok zormuş antalya nasıldır ya ?? kampüsü filan eğitimi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 puan kaç k
    3 yıl önce açıldı
    60 TYT 30 AYT Kaç K
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Snle S kullanıcısına yanıt
    aynen dokuz eylul zor dıolar bende eskısehır akdenız omu arasından ne yazcagımı bılemıorum .s
  • destroy!! D kullanıcısına yanıt
    kardeş ben tmciyim, ankara hukuk yazcam sanırım o yüzden rakip eleme olarak algılama

bana kalırsa omü yaz, çünkü tıp zaten zor bir süreç, bir de aileden uzakta daha da zorlaşcağını düşünüyorum, şahsen ben olsam kesinlikle ailemin yanında okurdum, hep diğer söylediğin ünilerin çok çok üst bir farkları yoktur omü'ye göre, kesinlikle omü seçmelisin, çünkü tıpta zorlanacaksın bir de yurt derdi burs derdi ne bilem yeme içme derdi derken iyice bunalırsın, seçim senin, diğer üniler çapa hacettepe falan olsa bi düşün derdim ama bu durumda düşünmeye gerek bile yok bence
    eskişehiri ele kardeşim şehir güzel biliyorum ama tıppı kaliteli değil diye suydum onun yerıne omü çok daha mantıklı akdenizle omü arasında git gel bence bende 9 eylülle akdeniz arasında gidip geliyorum yanlız akdeniz bu yıl 6.000 lere filan çekicek gibime gleıyor
    hacı arastırıorum edıorum ama cok buyuk ıhıtmalle omu yazacam :)
    hayırlısı kardeşim :D ya bişi sorsam akdeniz tıp ??? orayımı yazsam sıralamam 5.007 ailem deu istiyo bi yorum atsan :D
  • On Dokuz Mayıs Üniversitesi senin için kesinlikle daha iyi. Samsunla Antalya arası baya uzak. Sık sık gelip gidemezsin ama bu süreçte ailenin desteğine ihtiyacın olacak.

(Bende Manisalıyım CBÜ'ye gidicem rakip eleme amacım falan da yok )
    dostum dokuz eylulu salla bence bende ıstemıorum orayı yazmıcak dırek kendı memleketımdekı tıpı yazcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.