Şimdi Ara

MF3 5.8K AKDENIZ TIP MI OMU TIP MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar egıtım sıstemı zorluk kolaylık hocalar gecme notu herseyı degerlendırırsek hangısını yazmak daha mantıklı ?

• ben de seninle aynı sayılırım benim ki de 5.7 bin ve akdeniz tıp ilk tercih yapacağım. bence kıyaslaman hata.
  • Kardeş sen de çok ikilemde kalmışın cidden drtus.com'da da konu acmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı sormaya sımdı samsunluyum o yuzden orayı yaz dıo mıllet ama yanı gurbete cıkmaktan da su saatten sonra zorlugunu pek dusunmuom gıbı cunku akdenızın farkı var gıbı gelıo
  • destroy!! D kullanıcısına yanıt
    şaka yapıyorsun düşünmen bile hata. ben ünyeliliyim ve çorum da yaşıyorum. samsun bana da çok yakın ama akdeniz yeri ayrıdır. gurbete falan çıkmaktan korkma gel beraber takılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy!!

hacı sormaya sımdı samsunluyum o yuzden orayı yaz dıo mıllet ama yanı gurbete cıkmaktan da su saatten sonra zorlugunu pek dusunmuom gıbı cunku akdenızın farkı var gıbı gelıo

Daha önce konuşmuştuk ben notbad_notbad

Konuya gelecek olursak ben akdeniz yazardım senin yerinde olsam.Eğitim bakımından Ege'den sonra akdeniz gelir diye biliyorum.Üniversiteyi şehir dışında okumak da bir avantajdır.Tabi ailenin maddi durumu nedir bilmiyorum.Maddi durum elverişli ise hem eğitim hem de sosyallik açısından Akdeniz öndedir diye düşünüyorum

• Şu anda aynı durumdayız hocam MF3 5,9K Samsun'da yaşıyorum ben de.OMÜ Tıp-Akdeniz Tıp arası gidip geliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gencler niye dusunuyosunuz bu kadar tabi ki akdeniz tip.evinizden ayrilmaktan korkmayin ben liseyi bile yatili okudum hem de aileme asiri bagli birisiyim.eninde sonunda evden ayrilacaksin kendi kendine yasamayi ogreneceksin .bunlari ogrenmek icin akdeniz tip yapacaginiz en iyi tercih olur.ben de yildirim beyazit tip mi yazsam akdeniz mi yazsam kararsizim.hep ankara istedim gazi falan gelmeyecegi icin ybu yazmayi dusunuyorum

• natedogg N kullanıcısına yanıt
    hacı temel ıhtıyaclar karsılanması noktasında sıkıntı yasadın mı ya cıdden ılk defa aıleden ayrılmayı dusnuom o yuzden bu kdr kaygı oluo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy!!

hacı temel ıhtıyaclar karsılanması noktasında sıkıntı yasadın mı ya cıdden ılk defa aıleden ayrılmayı dusnuom o yuzden bu kdr kaygı oluo :)

Ben ayrildigimda evden 13 yasindaydim sen 18/19 yasindasin o yasta bile cok zorlanmamistim ki sen hic zorlanmazsin tabi ev rahatligi da olmayacak kendi isini kendin yapacan camasiri, utuyu falan dert etme yapiliyo bir sekilde o kadar da zor degil yani zaten cevrende de disardan gelen bir suru insan olacak kasmaya gerek yok yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.