Şimdi Ara

Mf3 7800 deyim okul birinciliğide var allah rızası için bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 mayıs ingilizce düşünüyorum.Bu konuda yardıma ihtiyacım var deniz kenarı nemli yerler kronik rahatsızlıklarıma iyi geliyo adana düşünmüyorum eskişehir-konya-kayseri nin böyle bi durumu yok geriye 19 mayıs kaldı sadece.Peki türkçemi ingilizcemi? Ailem şiddetle ing diyo kariyer için fln.Bnde meraklıyım kariyer fln yapmaya ama zorlanırmıyım eğitimim yüzeysel olur mu?bi çok kişi türkçede anlatıldığıyla aynı olmuyor diyo bi yardım ederseniz çok sevaba girersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Excalybour E kullanıcısına yanıt
    Dostum sadece ingizce demişsin tıp mı konu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F61DC1DE5 -- 20 Temmuz 2016; 14:15:57 >
    Akdeniz Tıp'ı düşün derim

• Türkçe ya ing okuyup napacaksın tam olarak hedefin ne

• Hocam çok pardon yazmayı unutmuşum.evet tıp

http://forum.donanimhaber.com/m_118749984/tm.htm

şöyle bir konu var.
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Yani üni de kalıp yrd doç,doç ,prof gibi ilerlemek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum bu kadar erken yaşta bunun planlamasını yapma ileride fikirlerin değişir. Sen şimdi bu puanla gidebileceğin en donanımlı okulu bul bence

• O zaman ingilizce işi sonradan halledilebiliyo mu yani keşke zamanında ingilizce tercih etseydim dermiyim?

• Akademisyenlik istiyorsan Tıp bölümlerinde mutlaka İngilizce eğitim veren bir okula git. Mesleki İngilizce sonradan halledebileceğin öğrenebileceğin bir şey değil ayrı bir dil gibi düşün. Oturup karar vermek zorundasın. İngilizce yazarsan ister doktor olursun ister akademisyenliğe yoğunlaşırsın. Ama Türkçe yazarsan akademi yolunu kaparsın gibime geliyor.
  • 19 mayısın ingilizcesi hakkında malumatınız var mı hocam?(esasında beni endişelendiren 19 mayıs ing olması yoksa hacettepe-mararmara fln olsa düşünmeden yazarım.)

Hayır yok hocam benim de konuyla alakam şöyle, eski İngilizce öğretmenim hukuk tıp biyoloji alanında çeviri yapıyordu. O söylemişti akademisyenlik için İngilizce bölüm rahat ettirir diye.
  • dodoruh kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.