< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2.mezun üstüne ünide kırık obp ile denemek mi “internet” etmek mi?
-
-
Bu sene kazanamazsak biz agam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırık obp ile çok zor bu arada yapma derim
Hocam ne istiyorsun ve netlerin nasıl ?
Bende seninle aynıyım 12. Sınıfta pandemi vb konu yoktu 2 yıllık direkt mezun sonraki sene de dershane derken çalışma olmadı ilk kez bu yıl çalıştım ama eksik var ve yıprandım seninle aynı şeyi düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternet çözüm değil gençler
Bazen tek çözüm
Senin durum ne hocam
İtirazımız olmadı sadece beklentimiz oldu
ya hocam. hedef ne bilmiyorum ama. 2. mezundum bu sene. çok kötü etkilendim. maalesef sonuç sene başındaki beklentim gibi gelmeyecek. kendi beklentim önemli değil de anne babamın beklentileri altında çok fena eziliyorum. son 1 aydır birkaç kez ağlama geldi geceleri.
yazın bir bölüm yazıp gideceğim artık. yaklaşık 100k civarı anca gelir diye düşünüyorum (aslında esş daha yüksek gösteriyor ama msü'den dolayı büyük yığılma bekliyorum) .
makine, eem, matematik ya da ceng falan yazacağım. bunlar ilgilendiğim alanlar. artık alanıma girmek ve farklı şeyle görmek istiyorum çünkü sınav kusacağım 2 senedir göre göre.
yapacak bir şey yok artık iyisiyle kötüsüyle devam etmek lazım diye düşünüyorum.
evde denedim ve disiplini sağlayamadım maalesef.
hiç tanımadığım birine bu konuda tavsiye vermek istemiyorum sadece kendi düşüncelerimi yazdım.
-
Netlerin nasıl hocam
TYT 80-90, AYT 50 küsur.
-
100 kdan çok daha iyi gelir
Daha fazla zorlamanın anlamı yok. Sıralamana uygun bir bölüm bulup üniversitede kendini geliştirmeye bak. İlk 10 bine girsen de milyoner olmayacaksın sonuçta. F/P bölüm-üni kombinasyonlarına bak.
-
İnternet et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
imkansız hocam geçen sene arkadaşım tam olarak 84 TYT 49 AYT ile 100k yaptı. bu sene yığılmayı da hesap edersek...
maalesef yapacak bir şey yok artık. sınav sürecini zaten hayatta kaldıramam bir daha. ilgi alanıma yönelmem lazım çünkü bu sınav süreci beni çok fena yıprattı. en başta, çocukluğumdan beri her şeyi yanlış yapmış olmam yüzüme ağır ağır çarptı 1 senede. yanlış anlama burada suçu eski bene atıp mastürbasyon yapmıyorum, ama gerçekten geriye dönüp bakınca çok çok büyük aptallıklar yapmışım dedim bu 1 senede, bu birikmiş aptallıkların altında da ezildim. neyse baya oversharing oldu.
artık yoluma bakmam lazım. beni yeni bir bölüm yeni bir uğraş baya toparlar diye düşünüyorum.
-
Benim 75-50 ye 95 k gelmişti
up bu adamın ilk ve tek doğru cümlesi. bence de zorlamaya gerek yok
-
kırıkla girmekte bi nevi intiar
Benzer içerikler
- diş hekimliği yatay geçiş
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
- ulti yayınları zor mu
- 4k yayınları zor mu
- telegram pdf grupları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X