Bildirim
Mf3 hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler cok kritik benim için. Sizce kaç k gelir? Ilerimi atar yerimdemi kalırım ne olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markov-Nikov -- 19 Haziran 2017; 0:32:12 >
7 8 k oluru var mi
Hayrına up biri cevap versin adama artık
quote:
Orijinalden alıntı: prowl12
Hayrına up biri cevap versin adama artık
Eyw hocam seninki nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markov-Nikov -- 19 Haziran 2017; 0:48:58 >
Netlerimiz az çok aynı hocam benimde ygs2 18k bende bi 11 civarı düşünüyorum.Ayrıca o kadar size çalıştık 1 soru bile gelmedi eyimi -
23 fizik 25 kimya 24 bio Matta tam hatırlamadığımız var 50-60 arası birşeyler gelir YGS2 27k
quote:
Orijinalden alıntı: Renekton_KhaZix
Netlerimiz az çok aynı hocam benimde ygs2 18k bende bi 11 civarı düşünüyorum.Ayrıca o kadar size çalıştık 1 soru bile gelmedi eyimi
Aynen hocam cok üzdü beni de
Peki sizce benim siralama neolur?
quote:
23 fizik 25 kimya 24 bio Matta tam hatırlamadığımız var 50-60 arası birşeyler gelir YGS2 27k
Hocam bence 11k civari gelir sizinki
8-9 civarı olur herhalde.Forumdakilere bakılırsa 20k ya geriliyosun ama o netler yine iyi hocam ilk 10k içinde bile bir sürü balon adam var şimdiden ilk 10kda geriye atacak elemanların içi içini kemiriyordur bile -
İnşallah hocam dediğiniz gibi olur YGS de hiç hak etmediğim bir sıralama aldım bari bu biraz iyi gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Renekton_KhaZix
8-9 civarı olur herhalde.Forumdakilere bakılırsa 20k ya geriliyosun ama o netler yine iyi hocam ilk 10k içinde bile bir sürü balon adam var şimdiden ilk 10kda geriye atacak elemanların içi içini kemiriyordur bile
Katılıyorum
quote:
İnşallah hocam dediğiniz gibi olur YGS de hiç hak etmediğim bir sıralama aldım bari bu biraz iyi gelsin
O netlerle ileri cekersiniz hocam 10 15 arasi bisey gelir dedigim gibi
Uppp
Updullah
Sinavladan 2016ya gore hesapladinizmi kac geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: nye
Sinavladan 2016ya gore hesapladinizmi kac geliyor
11K geliyor 2016ya göre.
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X