Kimya Mühendisliği Hk.
-
-
Ben Ege'deyim. Fena değil ama tercih imkanı varsa İzmir'e gelme, Hacettepe'yi yaz.
-
Ytü de hacettepe de geliyor hocam . Ben biraz iş imkanlarını merak ediyorum. -
İs imkanı maalesef kısıtlı. Ücretleri düşük ve çalışma şartları zor olabiliyor. -
😖 -
kimya mühendisliği yerine metalurji ve malzeme mühendisliği öneririm
-
Onu da düşünüyorum aslında. Biraz bilgi verebilir misiniz hocam ytu ing tutuyor -
ders programına şuradan bakabilirsin
www.bologna.yildiz.edu.trYTU - Bologna Information System - View Programhttp://www.bologna.yildiz.edu.tr/index.php?r=program/view&id=401&aid=25
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 22 Haziran 2023; 13:40:12 > -
Peki iş imkanları hocam ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bebekhamsi53
Peki iş imkanları hocam ?uzmanlaşabileceğiniz çok alan var biraz araştırın ben bu alana uzmanlaşırım derseniz o alanın iş imkanlarına bakın
-
Çalışma ortamı değişmekle beraber biraz ağır olabilir
Eğer haddahanede falan çalışırsan özellikle
-
Basit bir eğitim ya da muhteşem bir çalışma ortamı hayal edemiyorum artık :( maddi getirisi beni fazla üzmesin yeter -
Pis yerlerde çalışanın maaşı yuksek olur işçisinden mühendisine
-
Benim artık normal bir psikolojim kalmadı sanırım o kadar zorluktan , şanssızlıktan sonra aç kalmayayım yeter diyorum -
Haddehaneler falan ne kadar veriyor yeni mezuna
Bir de makine mühendisliğiyle yakın diye biliyorum
Sadece imalatta mı çalışıyor metalurji mezunları
-
Kimya müh yerine malzeme müh olmak daha esnek iş anlamında bence -
Yani hocam düşünüyorum benim 2 yabancı dilim var . Okuduğum bölüm ne olursa olsun en iyi şekilde bitirmeye çalışırım . Girişken biriyim cevremde genel anlamda lider vasıflıyım. Eğlence sosyal hayat düşkünü değilim hayatsızca çalışabiliyorum . Zora gelen bir yapım var okul hayatım boyunca yazları hep ağır işlerde çalıştım kadın olmam bana bi dezavantaj olmuyor bu yuzden. Buna rağmen ortalamanın altında kalma riskim varsa .. Ben ne yapabilirim -
@DeanWinchester54 hocamı bilgi vermesi üzerine onuya davet ediyorum. metunun gururu
-
iş imkanları fena değil diye biliyorum, iş bulamayan kimya müh görmedim hiç
Benzer içerikler
- raunt cevap anahtarı pdf
- gıda mühendisliği mezunları yorumları
- inşaat mühendisliğinden hangi bölümlere yatay geçiş yapılabilir
- sahibinden ritalin
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X