ege, gazi, ankara, gebze teknik (hepsi ingilizce) kimya mühendisliği yazılır mı? mbg, biyokimya vs. ile yan dal yapmak mantıklı mı? sıralamaları her sene yükselmiş, herkes talep çok diyor ama tam bir bilgim yok |
kimya müh. hakkında
-
-
Mbg biyokimya ile yan dal mantıksız,gereksiz yük.Bölüm zaten zor ama güzel bölüm.GTÜ,Gazi tavsiye ederim.Bölüm hakkında bilgi almak isterseniz pm atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 25 Temmuz 2024; 19:44:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralaman nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıl önce bıraktığım nadide bölümüm, ben neyi bıraksam değerlenir. o da bundan nasibini almıştır. şükela.
-
49k yaptım eczacılık istediğim yerler gelmezse diye kimya müh düşünüyorum
-
şimdi ne okuyorsunuz ve neden bıraktınız, benim için olumsuz yönleri de çok önemli
-
Hocam siz dişe geçtiniz bölüm bir anda elmasa dönüştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben dişe geçtim, mezun bile oldum hacım
Vamossss
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam benim ex’ler hep değerlenir alıştım artık mezunum her şey geçmişte kaldı
İyte kim müh mezunuyum mbg yan dal yaptım. Gerçekten biyoloji çalışmak istiyorsan kim müh değil biyomüh veya mbg yaz direkt. Tecrübeyle sabit
yıldız teknik mbg yazacaktım, kimse mbgyi önermedi. kimyanın alanı daha geniş diye kafama yattı ama biyolojiyi de baya seviyorum ona da haksızlık yapmak istemiyorum. iyteyi çok iyi duydum, gerçekten öyle mi
-
şimdi ki yeninizden memnun değil misiniz sayın RİBAS
-
Ege riskli bu yıl 49 bin altına çekebilir. Ama Egeyi tavsiye ederim oranın köklü bölumlerinden, bulunduğu ilde Sanayi kuruluşları çok IYTE daha yüksek puanla alıyor ama ben anlam veremiyorum şahsen
Ama gazi, marmara, ankara, GTU olur sanki
Ezcalık hep kan kaybediyor, benim en sevdiğim rahat mesleklerden aslında
diş hekimliği benim göz bebeğim. eğer yenisinden memnun olmasak, eskisi "eski" olmazdı hocam.
-
hocam valla bana da bu sene gelme ihtimali var ama yaşımdan kaynaklı korkuyorum adapte olamam diye
-
yaş kaynaklı adapte olunmayacak bir bölüm değil hocam, daha önce bahsetmiştim sanırım. çok fazla eskiden ftr, hemşire, öğretmen, mühendiso olup da gelen oldu. abilerimiz ablalarımız. çoğu evli. skfjsf.
-
evet evet konuşmuştuk hocam ama sanırım sosyal bir bölüm grup v.s olarak yaşımdan kaynaklı tek kalma korkusu var içimde
-
Kimya mühendisliğinde iyte, odtü ile beraber türkiyenin en iyisi. Kim mühten biyolojiye kaymak mümkün ancak biraz eziyetli bir süreç. Gerçekten biyoloji istiyorsan biyomühendislik tercih etmelisin ancak sonradan karar vereyim daha flex olayım dersen kimya mühendisliği
peki saydığınız üniler çok yukarı çeker mi acaba, eczacılık gelmezse açıkta kalmayayım diye yazıyorum ama kimya müh hep yükseliyor. en son ingilizce olarak gebze teknik ingilizce 67k ile almış sonra taa 130kya kadar ingilizce kimya müh yok. o da yükselse bile yine 49k ile gitmek mantıksız geliyor. kimya mühendisliğini bile zar zor alternatif olarak seçtim onun da alternatifi var mı bilemiyorum. eczacılık bana çok uyuyor, şu kontenjanla bu sene oynamasalardı keşke :(
Benzer içerikler
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- kırmızı reçete sicile işler mi
- kırık obp
- paraf yayınları zor mu
- apotemi problemler zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X