Şimdi Ara

MF4 14K. Lütfen el atın ne yapacağımı bilemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İTÜ Makine ve İTÜ İnşaat var şu an önümde. Makinenin gelmesi meçhul, gelse de internette çok berbat yorumlar okudum içim karardı. İnşaat hakkında da çok bilgim yok itü içeren çok kaynak bulamadım. Bunlar gelmezse de yıldız teknik'de çoğu mühendislik tutuyor. Ne yapacağımı bilemedim.

Hala bir liste hazırlayamadım lütfen yardımcı olun kafam çok karışık.

• up
  • itü elektrik
  • Hacettepe bilgisayar tabiki madem ben giremeyecem sıralaması iyice yükselsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi alanını belirle ona göre bölüm seç .. puanın yetiyo diye itu makina ve inşaat yazma . Makineyi 1.sınıfta bırakanı gördüm inşaatı 3te ..

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_mirac_1

İlgi alanını belirle ona göre bölüm seç .. puanın yetiyo diye itu makina ve inşaat yazma . Makineyi 1.sınıfta bırakanı gördüm inşaatı 3te ..

Şu an küçük robotlar, arabalar, makineler üzerine çalışmak fikri hoşuma giden şeyler. Kariyer olarak da savunma sanayisi ilgimi çekiyor. Makineye girince nefret etmem heralde diye düşünüyorum. Ancak İTÜ İnşaat mı yoksa YTÜ veya Hacettepede makine mi bilemedim.
  • prlk kullanıcısına yanıt
    yapmak istediğin şeyler elektrik elektronik mühendisliğini gösteriyor :) hacettepe ee ye girebilirsin ben 15k dayım bende oraya giriyorum bölüm abet tarafından akrediteli bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: prlk

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_mirac_1

İlgi alanını belirle ona göre bölüm seç .. puanın yetiyo diye itu makina ve inşaat yazma . Makineyi 1.sınıfta bırakanı gördüm inşaatı 3te ..

Şu an küçük robotlar, arabalar, makineler üzerine çalışmak fikri hoşuma giden şeyler. Kariyer olarak da savunma sanayisi ilgimi çekiyor. Makineye girince nefret etmem heralde diye düşünüyorum. Ancak İTÜ İnşaat mı yoksa YTÜ veya Hacettepede makine mi bilemedim.

iyi düşün robot dediğin olay makine mi bilgisayar mı tartışmaya açık bir alanda yani
  • Itu makineyi zorlayabilirsiniz. Insaata ilginiz varsa odtu insaat, itu insaat. Bilgisayara ilginiz varsa hacettepe bilgisayar bu sene cok popüler, yukselecek.

• Bugün bir de YTÜ Mekatronikten hocalarla konuştum. Biraz sohbet ettik, bölümü tavsiye ettiler sonunda. Kafam iyice çorba oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.