Şimdi Ara

Neye el atsam birşey çıkıyor! Tercih konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar henüz yeni üye oldum.Max. 50bine araç bakıyorum tam buldum derken forumdaki konuları okuyunca vazgeçiyorum.2 aydır bakıyorum bir araç alamadım. Az yakan dizel otomatik olması ilk tercih (sorun çıkarmayacak) ama manuel de olabilir düşük km orta derece genişlikte bir araç arıyorum.Arka koltuğunda yayılacak kadar olmasa da sıkış sıkış oturmasın insanlar yeterli.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-full-orjinal-hatasiz-boyasiz-dijital-klimali-megan-3-308896215/detay
    Km si düşük sayılmaz, öneri olsun dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Haziran 2016; 18:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ayni durumdaydim, patladim en sonunda.. bugun 1.2tsi leona kapora verdim, kendimi zorlayip.. allah yardimcin olsun

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Benim benzinli fobim var 1.2 tsi da olsa Ank'da 7-7.2 litre minimum yakıt masrafı var uymaz bana.Ben kendimi kasamam yakıt yüzünden rahatça kullanmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgsekiz -- 12 Haziran 2016; 19:14:47 >
  • Tercih kıyaslama bölümü ölü galiba ?

• Rahatça gezmek istiyorsunuz, dizel için ortalama 15.000 tl para bağlayacaksınız nasıl görmezden geliyorsunuz. Yıllık 20.000 km ve üzeri yol yapmayana dizel gereksizdir. Ayrıca 100.000 km üzerinde dizel araçlar çok değer kaybettiği için bağladığınız 15.000 tl'nın çoğu buhar olmuş olacak. Bende Ankara'da yaşıyorum, trafiği kötüleşmeye başlasada bir İstanbul gibi asla değil. 1.2 tsi motorlar mantıklı olabilir, tabi karar sizin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

ben de ayni durumdaydim, patladim en sonunda.. bugun 1.2tsi leona kapora verdim, kendimi zorlayip.. allah yardimcin olsun

Hocam hayırlı olsun, bende aynı aracı inceledim, düşünüyorum, biraz fikir ve bilgi paylaşırsanız memnun olurum, kazasız belasız binin inşaallah, teşekkürler.

• Yılda 25-30bin km yaparım bence bu yeterli bir sebep dizel için.i20 style'a bakıyorum 2015 modellere fiyatlar saçma.Meselahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-garaj-dan-2015-hyundai-i20-1.4crdi-style-hatasiz-cam-tavan-304226580/detay
    bu aracın ederi ne sizce ?

• C4 uygun

• Megane veya C4

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

quote:

ben de ayni durumdaydim, patladim en sonunda.. bugun 1.2tsi leona kapora verdim, kendimi zorlayip.. allah yardimcin olsun

Hocam hayırlı olsun, bende aynı aracı inceledim, düşünüyorum, biraz fikir ve bilgi paylaşırsanız memnun olurum, kazasız belasız binin inşaallah, teşekkürler.

amin hocam, insallah.. araci teslim almadim, istanbulda gumruk islemleri yapiliyor, ardindan ankaraya gelecek.. yaklasik 10 gun kadar surecek bu surec

ankarada tek bayi oldugu icin ve sehir disina cikmaya zamanim olmadigi icin fiyat biraz yuksek kalmis olabilir, 58700 den 56800 e kadar indirebildik.. kirmizi opak style donanim, opsiyon yok.. apollo mavisi led paketli bir arac da 3 haftaya gelecekmis bayiye, 4500tl ek ucretli tabi.. onun disinda metalik renkli 1.6tdi yi da 66bin tl ye biraktilar..

gelelim araca :) c sinifinin ust seviye araci olmadigini kabul etmek gerekir..ancak motor tam benim isimi gorecek ozellikte.. ayni motorlu golf var arkadasimda, ankarada baslangictan itibaren 5.5lt/100km ortalama yakalamis, yaklasik 14bin km de arac, cayyolunda oturuyor kendisi.. benim surus stilime yakin oldugu icin yakin deger yakalayabilirim diye dusunuyorum.. alt vergi diliminde olmasi da guzel

donanim oldukca tatmin edici..benim oncelikle istedigim donanimlar; guvenlik donanimlari, cift yonlu otomatik klima, bluetooth, yagmur ve far sensoru, dokunmatik ekran, arka havalandirma kanali, deri direksiyon, aliminyum alasim jant ve donuse duyarli sis fari bu aracta standart.. dahasi da var tabi, onceligim degiller ama.. arka park sensoru eksik sadece :) ic mekanda en zayif yer suphesiz koltuk konforu ve kumasi.. arka diz mesafesi ve ic hacim yeterli.. kapi icleri de golfe gore zayif geldi bana

yaklasik 6 aydir arac bakiyorum, hem 2.el hem de sifir olarak.. son olarak listemi 3 araca indirdim; 2.el lancia delta, sifir 1.4 fire egea hb ve bu arac.. delta icin sehir disina cikamadim, kendi sehrimde uygun arac bulamadim.. egea yi motordan eledim, lpg dusunseydim egea alirdim kesinlikle.. sonuc olarak kendim icin leonun f/p olduguna karar verdim ve bu yola girdim :) golf almak isterdim ama benzer donanimda (comfortline) 70bin tl ye dayanmis durumda, degmez gibi geldi.. bu arada golf 2017nin 2. ya da 3. ceyreginde makyaj yiyecekmis, ek bilgi olsun :))

• 2015 i20 style + cam panel hakkinda ne dusunuyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

quote:

amin hocam, insallah.. araci teslim almadim, istanbulda gumruk islemleri yapiliyor, ardindan ankaraya gelecek.. yaklasik 10 gun kadar surecek bu surec

ankarada tek bayi oldugu icin ve sehir disina cikmaya zamanim olmadigi icin fiyat biraz yuksek kalmis olabilir, 58700 den 56800 e kadar indirebildik.. kirmizi opak style donanim, opsiyon yok.. apollo mavisi led paketli bir arac da 3 haftaya gelecekmis bayiye, 4500tl ek ucretli tabi.. onun disinda metalik renkli 1.6tdi yi da 66bin tl ye biraktilar..

gelelim araca :) c sinifinin ust seviye araci olmadigini kabul etmek gerekir..ancak motor tam benim isimi gorecek ozellikte.. ayni motorlu golf var arkadasimda, ankarada baslangictan itibaren 5.5lt/100km ortalama yakalamis, yaklasik 14bin km de arac, cayyolunda oturuyor kendisi.. benim surus stilime yakin oldugu icin yakin deger yakalayabilirim diye dusunuyorum.. alt vergi diliminde olmasi da guzel

donanim oldukca tatmin edici..benim oncelikle istedigim donanimlar; guvenlik donanimlari, cift yonlu otomatik klima, bluetooth, yagmur ve far sensoru, dokunmatik ekran, arka havalandirma kanali, deri direksiyon, aliminyum alasim jant ve donuse duyarli sis fari bu aracta standart.. dahasi da var tabi, onceligim degiller ama.. arka park sensoru eksik sadece :) ic mekanda en zayif yer suphesiz koltuk konforu ve kumasi.. arka diz mesafesi ve ic hacim yeterli.. kapi icleri de golfe gore zayif geldi bana

yaklasik 6 aydir arac bakiyorum, hem 2.el hem de sifir olarak.. son olarak listemi 3 araca indirdim; 2.el lancia delta, sifir 1.4 fire egea hb ve bu arac.. delta icin sehir disina cikamadim, kendi sehrimde uygun arac bulamadim.. egea yi motordan eledim, lpg dusunseydim egea alirdim kesinlikle.. sonuc olarak kendim icin leonun f/p olduguna karar verdim ve bu yola girdim :) golf almak isterdim ama benzer donanimda (comfortline) 70bin tl ye dayanmis durumda, degmez gibi geldi.. bu arada golf 2017nin 2. ya da 3. ceyreginde makyaj yiyecekmis, ek bilgi olsun :))

Ellerinize sağlık, değerlendirmeniz için teşekkür ediyorum, oldukça faydası oldu. Aldığınız fiyatta gayet iyi bence, araç tam bir fiyat performans aracı, bakalım bende bu aralar aracımı sattım ve düşünüyorum, size de keyifli sürüşler diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgsekiz

Yılda 25-30bin km yaparım bence bu yeterli bir sebep dizel için.i20 style'a bakıyorum 2015 modellere fiyatlar saçma.Meselahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-garaj-dan-2015-hyundai-i20-1.4crdi-style-hatasiz-cam-tavan-304226580/detay
    bu aracın ederi ne sizce ?

Kliması manuel olmasa zevkli araç ama 57 milyar para bağlayıp manuel klima bana koyar şahsen.

• Sgsekiz kullanıcısına yanıt
    50 bine temiz ve saglam bi arac icin dusuk hocam ozellikle otomatik istiyorsunuz ya paranizi yukseltin ya manuel e gecin biraz dinanimdan kisin yada gidin bi renault yada hyundai ye teslim olun 😄 Bol sanslar cok zor is

• C elysee exclusive

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    algülümvergülüm kullanıcısına yanıt
    Otomatik olmasi sart degil ilk tercih sadece..
    Şu ilanda aracin ederi ne sizce ne verilir buna en sonhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-2012-megan-295863877/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgsekiz -- 13 Haziran 2016; 11:18:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.