Şimdi Ara

MF4 6KDAN 600E ÇEKİŞ VE TAVSİYELER (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
41
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6k dan mezuna kalmanıza nasıl razı oldu aileniz çok başarılı her iki sonuçta hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarwtf kullanıcısına yanıt
    Antremanlarla matematik ve geometri serisi senin ilacın hocam. Ygsdeki resmen 10 12 netin bu kitaplaela gelecektir. Bence bu serinin tamamını alıp çözmeye bak.

• tebrikler hocam, bazen cesur olmak zorundasınızdır. O şeyi de yaptınız zaten. Umarım ilerki hayatınızda da böyle güzel başarılar elde edersiniz
  • Bu siralamadan kalmak cesaret isi tebrik ederim.

• Tebrik ederim. İmam hatipliler de varmış bu forumda onu da öğrendim çok mutlu oldum hangi bölüme gitmeyi düşünüyorsunuz?

• Reyiz sözel ve TM de geçmişim seni ama sayısalda tokatlamışsın

• arkadaşın mezuna kalma konusunu geçen sene görüp ben de 10kdan mezuna kalmaya karar vermiştim anca 2kya çektim yani her zaman istediini alamıyorsun mezun senende onun dışında etunbak son derece zeki azimli biridir. o yüzden üni.de okurken de sırtının yere gelmeyeceğini düşünüyorum. Hatta şöyle bir örnek vereyim lysler bitti kendisini aradım çıkmadı. 3-4 saat sonra da aradım çıkmadı. Mesaj attım ardından bana taa akşam döndü, mühendislik calculus'u çalışıyordum k. bakma dedi.
  • @Hayaliejderha
    Hayır tabii ki tek yıl sonucu değil şu konuma gelmem de belki de en büyük etkisi olan insan ilkokul hocamdı temel çok önemli çok çalışmadım desem bile dersleri dinlerdim yani derste anlardım dersi o yüzden çalışmadım demek doğru olmaz geçen senelerde.
    @reaktonis
    Hocam kendinden emin olursan ailen de destekler, ilk başta tıp yaz diye baskı kurdular sonra net karşı durunca destek oldular.
    @mamixz
    Teşekkür ederim hocam aynı şeyleri senin için de dilerim.
    @upower
    Teşekkür ederim.
    @igocebe
    Teşekkür ederim, bilkent ee yazdım ikinciye de sabancı yazdım
    @ŞŞakira
    Tebrik ederim, edebiyat sınavında artık 2 yılın yorgunuluğu vardı hiç önemseyemedim sınava niye girdim onu bile bilmiyorum
    @gönüldağı
    Eyvallah kardeşim son kısımları hatırlayamadım ama Seni de tebrik ederim kardeşim aramızdaki fark çok az 3 4 soru fazla yapsan beni geçerdin nasip işi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
    @HayaliEjderha @reaktonis @mamixz @upower @igocebe @ŞŞakira @gönüldağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etunbak -- 19 Temmuz 2017; 23:6:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Etunbak

quote:

Orijinalden alıntı: wizza

ygs 4 ekpuanı nereden geldı hocam

İmam hatipliyim kardeşim

Sanırım İlahiyat için ek puan geliyor heralde. Gastronomi ve Mutfak Sanatları yazacak kişilere o bölümle alakalıbir okuldan mezun olmaları durumunda ek puan veriliyordur sanırım.Fen lisesi mezunlarına da MF puan türlerinde bir ek puan yapıyorlardır umarım(90'lı yıllarda fen liselilerden fen puanıyla girecekleri yerden puan kesiliyordu çok ilginç bir şekilde).

Bu arada dil dahil tüm puan türlerinde derece yapmışsın, ilk kez böylebir şe görüyorum. Biz fen puanında derece yaparken dili hiç bilmiyorduk. Helal olsun vallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 21 Temmuz 2017; 23:11:3 >

• perSNN kullanıcısına yanıt
    Yapmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

quote:

quote:

İmam hatipliyim kardeşim

Sanırım İlahiyat için ek puan geliyor heralde. Gastronomi ve Mutfak Sanatları yazacak kişilere o bölümle alakalıbir okuldan mezun olmaları durumunda ek puan veriliyordur sanırım.Fen lisesi mezunlarına da MF puan türlerinde bir ek puan yapıyorlardır umarım(90'lı yıllarda fen liselilerden fen puanıyla girecekleri yerden puan kesiliyordu çok ilginç bir şekilde).

Bu arada dil dahil tüm puan türlerinde derece yapmışsın, ilk kez böylebir şe görüyorum. Biz fen puanında derece yaparken dili hiç bilmiyorduk. Helal olsun vallah.

Eyvallah çok teşekkür ederim bu ek puan sistemi ile napmayı amaçlıyor bilmiyorum bunlar önce kalktı dediler şimdi ek puan gelmiş artık ilahiyat zaten ygs ile almıyor, fen liselerine ek puan gibi birşey olsaydı ben de fen lisesine giderdim en azından imam hatipten puan kırılmıyor allahtan da gidebiliyoruz

• Yine bir isim soyisim nicki yine başarı.. Çok tebrik ederim kardeşim gerçekten büyük bir risk almışsın sonu da çok güzel bitmiş. Allah başarılarını daim eylesin. Tercih olarak ne düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chane

Yine bir isim soyisim nicki yine başarı.. Çok tebrik ederim kardeşim gerçekten büyük bir risk almışsın sonu da çok güzel bitmiş. Allah başarılarını daim eylesin. Tercih olarak ne düşünüyorsun

Tam isim soyisim yapsam daha iyi olurdu heralde teşekkür ederim hocam elimizden geleni yaptık sonra nasip oldu çok şükür bilkent ee yazıcam ama gelme ihtimali düşük arkasına da Sabancı yazdım hocam

• Etunbak kullanıcısına yanıt
    Bilkent hayırlı olsun hocam çok başarılı bir sonuç Allah daim etsin.

• gönüldağı G kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam forumda isim ve soyisminin toplamı 4 kelime olan birine buna çok benzer yorum yapıldı hatta aynı diyeyim. :D
    Belliki ordan görüp yazmışsınız.
    Ulan bende de ne hafıza var be.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İmam hatipliyim kardeşim

Eyvallah çok teşekkür ederim bu ek puan sistemi ile napmayı amaçlıyor bilmiyorum bunlar önce kalktı dediler şimdi ek puan gelmiş artık ilahiyat zaten ygs ile almıyor, fen liselerine ek puan gibi birşey olsaydı ben de fen lisesine giderdim en azından imam hatipten puan kırılmıyor allahtan da gidebiliyoruz

Biz dediğim gibi zamanında 90'lı yıllarda Fen Lisesinde okuyunca "siz zaten çok başarılısınız, o yüzden bir miktar puan kırılıyor sizden ki diğer arkadaşlarınız da size yetişebilsin" diye puan kırılacağını bile bile sırf fen bilimleri ile ilgili eğitim alalım diye yine de fen lisesine gitmiştik. İyi ki de gitmişim, fizik-kimya-biyoloji labaratuarlarında bayağı bir deneyler falan yapıyorduk, güzel de oluyordu.

Gördüğüm kadarıyla sen bizden de başarılısın, biz ilk sene ilk bine giriyorduk, OBP düşük olunca 3bine düştü, bir de fen liseli olunca sıralamada 5bine kadar gerilemiştim. Yine de mezuna kalmadım, istediğim bölümü tutuordu ve girdim, ha sonra bölümü sevmeyip 5 yıl sonra okuldan ayrılıp tekrar sınava girdim o ayrı tabi :) Tebrik ederim, geleceğin açık olsun, sana şimdi burslar da gelir bol bol inşallah :)

Ama OBP'ye de karşı değilim, mutlaka olmalı, benim ilk gideceğim üniversitede başarısız olacağım zaten OBP'den belliymiş... Sen lise de yat yat, sonra sınavda şansıma bana göre kolay sorular gelsin, 3 sene ders çalışan adamın hakkına gir. Ama fen liseliye neden fen bölümlerinde puan kesilir açıklaması hiç mantıklı değil ki tam tersi eklenmesi gerekirken. Adam onca fen labaratuarlarında fizik-kimya-biyoloji deneyleri yapıyor, sınavsız geçiş doğru olmayabilir belki ama kesinti yerine ek puan verilmeliydi bize de ilk binde kapatabilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 22 Temmuz 2017; 11:38:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmam hatipliyim kardeşim

Biz dediğim gibi zamanında 90'lı yıllarda Fen Lisesinde okuyunca "siz zaten çok başarılısınız, o yüzden bir miktar puan kırılıyor sizden ki diğer arkadaşlarınız da size yetişebilsin" diye puan kırılacağını bile bile sırf fen bilimleri ile ilgili eğitim alalım diye yine de fen lisesine gitmiştik. İyi ki de gitmişim, fizik-kimya-biyoloji labaratuarlarında bayağı bir deneyler falan yapıyorduk, güzel de oluyordu.

Gördüğüm kadarıyla sen bizden de başarılısın, biz ilk sene ilk bine giriyorduk, OBP düşük olunca 3bine düştü, bir de fen liseli olunca sıralamada 5bine kadar gerilemiştim. Yine de mezuna kalmadım, istediğim bölümü tutuordu ve girdim, ha sonra bölümü sevmeyip 5 yıl sonra okuldan ayrılıp tekrar sınava girdim o ayrı tabi :) Tebrik ederim, geleceğin açık olsun, sana şimdi burslar da gelir bol bol inşallah :)

Ama OBP'ye de karşı değilim, mutlaka olmalı, benim ilk gideceğim üniversitede başarısız olacağım zaten OBP'den belliymiş... Sen lise de yat yat, sonra sınavda şansıma bana göre kolay sorular gelsin, 3 sene ders çalışan adamın hakkına gir. Ama fen liseliye neden fen bölümlerinde puan kesilir açıklaması hiç mantıklı değil ki tam tersi eklenmesi gerekirken. Adam onca fen labaratuarlarında fizik-kimya-biyoloji deneyleri yapıyor, sınavsız geçiş doğru olmayabilir belki ama kesinti yerine ek puan verilmeliydi bize de ilk binde kapatabilelim.

Evet hocam haklısın. Obp muhabbeti de bence düzenleme yapılması lazım ya okul sınavları standart olmalı ki en adili bu olur ama düşük seviyedeki liselilerin okul bitirebilmesi için kolay olur o zaman da teog a dönüşür o yüzden bu ihtimal sıkıntılı diğer ihtimal ise eskide olduğu gibi okulun ösys başarısına göre bir katsayı ile çarpılabilir bence en iyisi bu olur ve okul birincisi 100 kabul edilip kalan da ona göre verilmeli bence

• ben de 11k dan mezuna kalıyorum umarım seneye böyle bir konu açabilecek kadar çekerim :D tebrikler ve tereddütlüydüm moral verdiğin için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Yanlış hatırlamıyorsam forumda isim ve soyisminin toplamı 4 kelime olan birine buna çok benzer yorum yapıldı hatta aynı diyeyim. :D
    Belliki ordan görüp yazmışsınız.
    Ulan bende de ne hafıza var be.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=79004654&fromzero=yes

Linkteki mmorwen nickli arkadaşın yazısının 4. maddesinin bir kısmını kopyalamış

-DH İFŞA TEAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METUEngineer -- 22 Temmuz 2017; 13:44:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Etunbak kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazıcaksın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.