Şimdi Ara

mfden mi tmden mi devam etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 29.3.2016)
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonuçlar açıklandı ama ben biraz kararsız kaldım sizce ne yapmaliyim?
    Tmden sadece hukuk olur o da ya ankara ya da istanbul
    Mfden mühendislik düşünüyorum şu an aklımda inşaat var yine istanbul ya da ankara istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasim ozanın akrabası mı haaaaaydaaaa
  • Haydaaa okumayı mı bilmiyosun hocam @vibex2kullanicisi

• Ben kararsızım geçip geçmemekte gecsem yaparım büyük ihtimal ama şimdiye kadar hayatimda hic edebiyat ya da sözel ders çalışmadım sıkılırsam ve bırakırsam diye korkuyorum ayrıca mfden se istediğim bölüm var ama mfde çekmek daha zor gözüküyor fakat mfde tek avantah temelimin olmasi ve elimin yatkin olmasi

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Silent Man -- 28 Mart 2016; 2:18:25 >
  • Saydığın iki şey de birbirinden farklı alanlar.Sevdiğin mesleğe yönel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta sayısal olup sonradan tm ye geçenler matte daha iyi yapıyor gözlemlerime göre. edebiyatıda yaparsın 3 ay yeter,istiyorsan geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alanlar çok farklı haklisiniz ama durum bu hangisini daha cok seviyorum hic bi fikrim yok acikcasi

@heymanberry

• Mata güveniyorum her türlü ama edebiyata çalışabilir miyim bilmiyorum sözel ders çalışmadım hiç not çıkarma huyum yoktur sıkılıp da bırakma riski olabilir
    @bizimkoyunmetalcisi

• Takip
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ankara hacettepe gazi ve istanbul hukuk düşünüyorum sadece ve evet bunlar gelmezse çok kötü olur
    Açıkçası lys fkb yi sevdiğimiz söylenemez ama mat seviyorum baya aklıma takılan konulardan biri de hukuk okurken hep sözel olması ve sıkıcı olması iyi kötü okurum diye düşünüyorum sıkıcı olsa da mesleğini sevmem dolayı hukuka yatkınlık
    Diğer yandan inşaat müh dedim onu da seviyorum ve okurken mat falan olcak daha zevkli ayrıca lys çalışma ve anlama bakımından bu daha avantajlı çünkü temelim var ancak yine de sıralama çekme konusunda tm daha avantajlı
    Bi iki gün içinde karar vercem artık ya tmye gecicegim ya da mfden devam edip kendim edebiyat çalışcam

@Zaitan @AIHAO

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.