arkadaşlar bu MFSL albümler hakkında bilgisi olan,deneyen var mı? Paylaşırsanız sevinirim...
Valla hiç duymadım ben onu Bi araştırayım bir şeyler bulursam paylaşırım
Benim de çok bilgim yoktu; ama öğrendiklerim kadarıyla, audiophile'ler için yüksek kalite kayıtlar yapıyorlar ve ses cidden bayağı iyiymiş. Ben de bir tane albüm edindim; fakat elimde aynısının orijinal kaydı olmadığı için tam kıyaslama yapamayacağım
Bu arada MFSL' nin açılımı Mobile Fidelity Sound Lab imiş ve Amerikan menşeli bir firma.
Bu derece yüksek kalite de kayıtları olan, iki firma daha DCC ve Hoffman. DCC olayı o kadar aşmış [ya da abartmış] ki 24K altından olanları var
Bu CD'ler ancak ihale ile edinilebilen yuksek ses kaliteli cd'lerdir Benzer ama ses kalitesi daha yuksek bir marka ise DCC'dir Fiyatlari 25-600 $ arası oynar bulunabilirlik ve kondisyonuna gore. Genelde 24 Kt altın kaplamadırlar.Altın kaplama olmaları sesine bir katkı getirmez ancak yaşam ömrunu uzatır. Bende 150 adet kadar var ozellikle merak ettigin bir tanesi varsa sor detaylı bilgi vereyim. Bu arada Hoffman DCC nin ses muhendisidir , simdilerde DCC kapandigindan onun devami olan Audio Fidelity adli yeni bir sirkette calismaktadir. Tesekkurler